Home » Herbalife Level 10 Challenge: En de winnaar is…

Herbalife Level 10 Challenge: En de winnaar is…

Level 10 klaarOp 10 juli was de allereerste prijsuitreiking van de Herbalife Level 10 Challenge in Ermelo, en wat een geslaagde avond is het geworden! Met maar liefst… 5 genomineerden en uiteindelijk 3 prijswinnaars, wauw!

En de winnaar is…

We hadden 5 kanjers bij ons die alle 5 een super resultaat hebben behaald in 90 dagen, daar was ik sowieso al trots op. Wat de uitslag ook was geweest! Tijdens de avond werden er van alle drie de categorieën (Weight Loss, Body Fat Loss & Muscle Gain) een aantal genomineerden geselecteerd en guess what: alle 5 genomineerd!!! Als je van de genomineerden bij de beste 2 zat mocht je het podium op en werd bekend gemaakt of je eerste of tweede was geworden.

Vanja, Olaf en Lynn zaten bij de eerste 2 en mochten dus naar het podium! Ik kan onmogelijk beschrijven hoe trots ik was, wat een mooi en dankbaar werk heb ik toch!
Vanja deed mee in de categorie Muscle Gain, Olaf deed mee in de categorie Weight Loss en Lynn deed mee in de categorie Body Fat Loss.

Uiteindelijk gingen we naar huis met 2 eerste plaatsen en 1 tweede plaats, wat een feest!

  • Vanja: 1e plaats Member Challenge Muscle gain – 350 euro

Level 10

vanja

  • Lynn: 2e plaats Customer Challenge Body fat loss – 150 euro

Trots!

  • Olaf: 1e plaats Customer Challenge Weight Loss – 350 euro

Olaf level 10

Het gaat natuurlijk niet om het geld en dat was ook zeker niet de reden dat deze kanjers meededen. Maar hoe gaaf is het dat je je hele lifestyle omgooit (met kleine stapjes uiteraard want 90 dagen is best lang) en dat je door dat te doen en door gezonder te gaan leven ook nog eens een mooie cheque meepakt. Jullie hebben het stuk voor stuk verdiend!

Champions

Wil je ook wat veranderen? Gewicht verliezen? Spiermassa opbouwen? Of je vetpercentage verlagen? En wil je door ons begeleid worden en ook een mooie prijs winnen? Vul dan even het aanmeldformulier in dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen!

Alle foto’s zijn gemaakt door Peter en Sylvia de Jong (c)

 

 

Deel:

1 Reactie

  1. 27 juli 2015 / 18:05

    super stoer! En natuurlijk ook complimenten voor jouw bijdrage…mensen (blijven) motiveren kan soms best een uitdaging zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.