Home » Herbalife Level 10 Challenge | Hallo (bijna) sixpack!

Herbalife Level 10 Challenge | Hallo (bijna) sixpack!

Level 10 voor en na

Jaaaa, de Herbalife Level 10 Challenge zit erop! Wat een leermoment was dat zeg. Dat had ik van tevoren echt niet gedacht. Nu zijn jullie natuurlijk allemaal benieuwd naar het resultaat, diegene die mij op Facebook en Instagram volgen hebben het vast al gezien.

In het begin vertelde ik jullie wat mijn doel was: een sixpack! Door het hele proces (oké dat klinkt wel heel zwaar maar iedereen heeft ups en downs tijdens zo’n 90 dagen) liet ik dat doel een beetje los, het was goed zo. Ik kreeg er veel vertrouwen voor terug want ik had weer een ritme gevonden qua sporten en dat was voor mij uiteindelijk veel belangrijker. Die sixpack is uiteindelijk een gevolg daarvan, dus dat komt wel!

Mijn eindresultaat

Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor de categorie Fatloss. Oorspronkelijk ging ik voor Muscle Gain maar tijdens de Challenge ging het door wat omstandigheden op een aantal momenten even helemaal niet goed met mijn spiermassa. Hier schreef ik een tijd terug al een artikel over, dat kun je hier teruglezen.

Uiteindelijk ben ik heel trots op het eindresultaat:

  • -0,7 kg
  • -4,8% vetpercentage
  • +2 kg spieren

En weet je wat ik nog het mooiste resultaat vind los van de cijfers? De oprechte lach op mijn gezicht (rechts) ten opzichte van een lach als een boer met kiespijn (links).

Verrassing

Ik heb afgelopen twee weken ongelofelijk veel reacties gehad op het resultaat, dankjulliewel daarvoor! Ik kreeg ook heel erg veel vragen over hoe ik dat nu gedaan had en of ik jullie ook kon gaan begeleiden naar jullie Level 10. En ja dat kan allemaal! Wil je ook door mij begeleid worden vul dan even (vrijblijvend) het contactformulier in en kies voor Herbalife of ‘ik heb een vraag’. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

VERRASSING!
Al jullie vragen hebben me aan het denken gezet! En daarom heb ik besloten dat ik een serie van artikelen ga maken over de Level 10 Challenge. Ik ga dan wat dieper in op mijn voeding, wat ik gedaan heb qua trainen, welke Herbalife producten ik heb gebruikt en zulk soort onderwerpen. Als jullie me op Facebook en Instagram volgen weten jullie dat mijn man Vanja ook een super goed resultaat heeft gehaald! En….. Hij gaat een serie gastartikelen schrijven die ook op mijn blog komen dus dan hebben jullie al twee ervaringen die jullie kunnen lezen en waar jullie hopelijk veel inspiratie uit kunnen halen. Ik zeg er wel nu alvast bij (want die vraag kreeg ik heel vaak): we gaan niet ons voedingsschema delen. En waarom niet? Omdat voeding nu eenmaal voor iedereen heel erg individueel is. Dus we zullen zeker wat voorbeelden laten zien van wat we gedaan hebben (bijvoorbeeld een voorbeelddag enzo) maar ga dit niet klakkeloos overnemen want wat voor mij goed is hoeft voor iemand anders niet goed te zijn. Remember… Het gaat om een aanpassing in je lifestyle en niet over het klakkeloos volgen van een schema. Daar is een stukje coaching bij nodig zodat je stap voor stap richting je doel kunt werken.

Wil je specifieke dingen weten? Laat het me dan weten hieronder in de comments dan neem ik dat zeker mee in de volgende artikelen.

Inmiddels staat er al een artikel over mijn voedingspatroon tijdens de Challenge online. Je kunt hem hier lezen.

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.