Home » Het geboortekaartje van Lot

Het geboortekaartje van Lot

Geboortekaartje

Geboortekaartjes uitzoeken vond ik zo leuk, maar ook zo moeilijk… Er zijn zoveel verschillende stijlen: vierkant, rechthoekig, enkelzijdig, dubbelzijdig, modern of juist wat meer vintage.

Uiteindelijk zijn we helemaal happy met het geboortekaartje dat we hebben uitgezocht. Als ik hem nu zie vind ik hem nog steeds mooi, lief en toch ook wel een beetje stoer. De kleuren komen niet helemaal mooi over omdat ik een foto heb gemaakt van ons kaartje en dat was qua belichting wat lastig. Hier kun je het kaartje zien zoals het er ook in het echt uitziet. Ons adres heb ik even weggewerkt, dat leek me wel zo handig.

Wat vonden wij belangrijk?

Er waren een aantal puntjes die voor ons belangrijk waren tijdens onze zoektocht naar het perfecte kaartje. Qua kleuren wilden we de babykamer terug laten komen, deze is mint met roze. Verder wilden we graag dat het een ‘lief’ kaartje werd maar toch ook wel stoer en de naam in een handgeschreven lettertype vonden we ook erg mooi.

We hebben op veel verschillende sites inspiratie opgedaan en ik heb telkens een printscreen gemaakt van de kaartjes die ik mooi vond. Tussendoor hebben we telkens samen gekeken of we op één lijn zaten en gelukkig was dat zo. Toch had ik nog niet meteen het gevoel van: dit is het kaartje. Totdat we op de site van Villa Pluis uitkwamen. Ik volg haar op Instagram, als je dat nog niet doet zeker de moeite waard.

Bij Villa Pluis kwamen we dit kaartje tegen en we vonden hem allebei meteen fantastisch. We hebben nog even getwijfeld om de kleuren ‘om te wisselen’, dus een roze kaartje met mint accenten erin maar dit was het toch niet dus besloten we om de mintkleur aan te houden. We bestelden een proefdruk en toen we deze thuis ontvangen was het alleen al een cadeautje om het uit te pakken. Het kaartje zat in een doorzichtige envelop met confetti, zo leuk!

Dat bracht ons op een idee en uiteindelijk hebben wij zelf ook voor transparante enveloppen gekozen met confetti in pastelkleuren. Zo werd het voor iedereen die het kaartje kreeg toen Lot geboren was ook een cadeautje om uit te pakken. Dat idee vonden we heel erg leuk!

 

Hoe hebben jullie het geboortekaartje uitgezocht, wat vonden jullie belangrijk?

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

1 Reactie

  1. 6 juni 2017 / 06:23

    Belangrijkste was dat wij er allebei blij van werden. Dat duurde dus even voor we een kaart hadden bij wie we allebei dat gevoel hadden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.