Home » Hip hip hooray! Vandaag ben ik jarig!

Hip hip hooray! Vandaag ben ik jarig!

Jarig

Hiep hiep hoera! Vandaag ben ik jarig en word ik 28 jaar. Say what?!

Vandaag is ook mijn eerste verjaardag als mama. Ik val een beetje in herhaling maar ik heb het gevoel dat de jaren voorbij vliegen, ben ik alweer jarig. En 28… Ik voel me absoluut niet oud ofzo, helemaal niet maar 28 gaat natuurlijk wel gewoon richting 30… Wat helemaal prima is maar het voelt toch even anders dan 24 bijvoorbeeld. Het voelt toch net effe meer volwassen (mensen die me kennen denken nu yeah right!), zeker nu we een dochter hebben. Maar daardoor waardeer ik het denk ik ook meer.

Vandaag werk ik gewoon thuis. Vanja is ook aan het werk en heeft vanavond nog een bruiloft dus home alone met Lot. Maar morgen, morgen geven we een feestje. En dat is meteen het laatste feestje in ons vertrouwde stekkie in de flat. Want volgende week vrijdag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. En nu heb ik weer even een besefmomentje hoeveel van onze dromen die op ons dromenbord voor 2017 staan we al af kunnen vinken. Bizar wat focus, de juiste mindset en actie kunnen doen.

Ik ben een gelukkig mens. Genoeg zware praat nu, fijne dag vandaag allemaal!

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.