Home » Hoe en wanneer ga ik met zwangerschapsverlof?

Hoe en wanneer ga ik met zwangerschapsverlof?

Zwangerschapsverlof

Als ondernemer ligt het opnemen van zwangerschapsverlof net even anders. En toch ook weer niet. Komende zondag ben ik 36 weken zwanger en wordt het hoog tijd om wat rustiger aan te gaan doen.

Zoals jullie weten heb ik een totaal andere zwangerschap dan bij Lot en ik begin me steeds meer te beseffen dat het toch wel erg zwaar is. Nog even volhouden! De nesteldrang is volop aanwezig en ik krijg heel sterk het gevoel dat ik op mezelf moet gaan focussen. Hoe de natuur het toch allemaal regelt, best bijzonder. Ik vind mijn werk super leuk om te doen en omdat ik 100% vanuit huis werk kan ik het ook nog redelijk combineren. Toch merk ik aan mezelf dat ik een stap terug moet doen. In elk geval voor wat betreft verplichtingen en afspraken.

Maar hoe dan?

Daar heb ik best wel even mee geworsteld. Ik coach natuurlijk als Herbalife coach mensen naar hun fitdoelen en daarnaast run ik mijn blog en Youtube kanaal. Afgelopen week heb ik al mijn klanten laten weten dat ik vanaf maandag met verlof ga. Ik blijf bereikbaar via onze app waar ik klanten coach. Waar ik eerst wekelijks contact had met iedereen en ik hier zelf actief mee bezig was ligt de verantwoordelijkheid nu meer bij de klanten. De meeste blijven me wekelijks de updates sturen wat ik zelf alleen maar super leuk vindt. Voor mij is het gewoon fijn dat ik zelf het stukje coachen even los kan laten en alleen hoef te antwoorden op berichtjes die ik krijg. Dat is een mega groot verschil en dat voelt voor nu goed.

Voor mijn blog had ik in eerste instantie gepland om vooruit te schrijven maar door de ischias bleek dit niet haalbaar. Er zullen de komende tijd dus weinig blogs online komen. Als ik verlof heb en zin heb om te bloggen zal ik dat zeker niet laten. Ik ga dus gewoon kijken waar ik zin in heb. Zonder verplichtingen. Alle campagnes die nog lopen zijn ingepland en worden komende week afgerond dus dat geeft ook rust.

Ik blijf wel doorgaan met de weekvlogs. Dit omdat ik het gewoon heel leuk vind om hier een blijvende herinnering aan over te houden en om later terug te kijken. Ik vind het ook heel leuk om op deze manier iedereen op de hoogte te houden van mijn zwangerschap en straks ook de geboorte van onze zoon. Ik probeer de vrijdag aan te houden als upload dag maar ook hier heb ik met mezelf afgesproken dat als het niet lukt het gewoon later online komt. Ik wil even helemaal geen (werk)druk meer. Om op de hoogte te blijven van alle vlogs kun je je gratis abonneren op mijn Youtubekanaal.

Via Instagram blijf ik actief en dit is ook het meest actueel. De weekvlogs moeten natuurlijk geëdit worden dus hier zit een week verschil in met de realiteit. Als je dus echt op de hoogte wil blijven van hoe en wat dan kun je me het beste even op Instagram gaan volgen. Hier zal ik ook het eerste bericht plaatsen als broertje geboren is.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?