Home » Hoera, Lot is geboren!

Hoera, Lot is geboren!

Lot geboren

Het is even stil geweest op mijn blog en ik kreeg van jullie al veel vragen of ik bevallen was en wanneer er weer een nieuwe weekvlog online komt. Daarom vandaag even een kleine update! Lot is vandaag precies twee weken oud.

Op dinsdag 10 januari om 8:20 uur zijn wij (mega) trotse ouders geworden van onze dochter Lot. De eerste week hebben we samen met ons gezinnetje genoten van de kraamweek en heb ik er even bewust voor gekozen om mijn blog en Youtube kanaal even te laten voor wat het is. Ik wist van tevoren niet wat ik in deze tijd zou willen of niet willen dus ik heb mijn gevoel gevolgd en ik wilde even rustig genieten van ons gezinnetje. Vanja heeft nog vakantie dus we genieten heerlijk met z’n drietjes.

Lot geboren

Even een korte update over hoe nu verder met mijn blog en wat jullie de komende tijd kunnen verwachten. Kwaliteit gaat voor mij boven kwantiteit, ik ga dus zeker updates plaatsen maar ik kan niet precies zeggen op welke dagen. Dit ligt een beetje aan het ritme en of het lukt om tussendoor te bloggen.

Ik heb het vloggen inmiddels weer opgepakt en op mijn Youtube kanaal zullen de komende tijd de volgende video’s online komen:

 • De laatste zwangerschapsupdate van 38 weken zwanger. Ik ben bevallen met 38+6 weken dus deze weekvlog hoort nog bij de zwangerschapsupdates en sluit deze serie af.
 • Een compilatie van de kraamweek. In deze week heb ik niet gevlogd maar wel veel gefilmd dus ik zal hier een video van maken om jullie een indruk te geven van onze kraamweek.
 • De eerste weekvlog als papa en mama. Sinds een week heb ik het vloggen weer opgepakt. Ik krijg veel vragen van jullie of ik na de bevalling door ga met vloggen: jazeker. Ik blijf doorgaan met het maken van weekvlogs want dat vind ik super leuk om te doen!

Lot geboren

Als jullie nog vragen hebben dan laat het me zeker weten, dan neem ik deze mee!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

6 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 14:44

  Super cute! Gefeliciteerd met jullie dochter.

 2. 25 januari 2017 / 11:57

  nogmaals gefeliciteerd! je hebt groot gelijk dat je rust hebt genomen van jullie gezinnetje geniet! ik ben zelf nu 36 weken en ik kijk jaloers naar als je instagram foto’s! dat het zo goed gaat met je, dat jullie dochter prachtig is! ik ben benieuwd naar de video’s die we nog te goed hebben!

  • 27 januari 2017 / 11:40

   Dankjewel Bertine! Succes met de laatste loodjes van de zwangerschap en geniet er vooral ook nog van! Voor je het weet heb je de kleine in je armen! Ik zal je even volgen op Instagram, leuk!

 3. 25 januari 2017 / 12:51

  Gefeliciteerd met jullie dochter Lot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.