Home » Iets met goede voornemens

Iets met goede voornemens

Goede voornemens hebben we allemaal. Ik wil heel graag het bloggen weer oppakken. Waarom? Omdat ik soms even een uitlaatklep mis en ik het stiekem ook wel heel erg mis.

Ja joehoe, daar ben ik weer. Ik vind het heel gek om dit te typen en tegelijkertijd voelt het super vertrouwd. Ik heb jullie gemist.

I know, het bloggen zou achterhaald zijn en alle blogs zouden gaan verdwijnen. Maar als ik iets heb geleerd afgelopen jaar dan is het gewoon te gaan doen wat ik leuk vind. En ik haalde altijd super veel plezier en voldoening uit het schrijven van mijn blogs. Dus of het inderdaad steeds minder populair wordt, geen idee maar dit voelt goed dus waarom niet?

Wat kun je dan van me verwachten? Misschien niet zo heel veel want een andere les die ik heb geleerd afgelopen jaar is dat ik onmogelijk altijd alle ballen in de lucht kan houden en dat ik heel goed ga op: 80% is ook goed genoeg. Wat bedoel ik daarmee? Dat ik me niet wil vast pinnen op een uploadschema of allerlei beloftes wil doen die ik misschien toch niet na kan komen. Ik wil hierin vooral mijn gevoel volgen.

Het tweede dingetje waarom ik toch weer terug kom bij het bloggen is Instagram. Waarom? Omdat ik een tijdje geprobeerd heb soort van te bloggen op Instagram, als in onder een post een soort van blog typen. Ik vind het super inspirerend hoe sommige Instagrammers dat doen maar op de één of andere manier voelt dat voor mij niet goed. En les één was: doen wat voor mij goed voelt. Dus ik ben weer terug op het oude vertrouwde nest. Ik zou het trouwens super leuk vinden als je me wel volgt op Instagram want ik ben daar super actief met vanalles en nog wat. Alleen het lekker tikken van een artikel en al mijn hersenspinsels delen ga ik weer hier doen.

Ik hoop dat je blij wordt van dit berichtje. Ik in elk geval wel en ik heb een hele hoop dingen die ik met jullie wil gaan delen.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.