Home » Vlog: Ik ben weer zwanger! Bijzondere aankondiging!

Vlog: Ik ben weer zwanger! Bijzondere aankondiging!

Ik ben weer zwanger

Een hele bijzondere video en aankondiging vandaag want ik ben weer zwanger! Baby nr.2 komt eraan! We zijn zo dankbaar dat ons een tweede kindje gegund is en in deze video vertel ik jullie alles over deze zwangerschap. Hoever ben ik nu? Wanneer ben ik uitgerekend? Hoe ziet mijn buik er nu uit? Gaan we delen of het een jongen of meisje is? Hoe voel ik me?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.