Home » Inspiratie van afgelopen weekend: LDW!

Inspiratie van afgelopen weekend: LDW!

Herbalife Nutrition

Zoals jullie weten ben ik Herbalife coach en werk ik vanuit huis rondom Lot. Elk kwartaal is er een LDW: een Leadership Development Weekend. Dit is een trainingsweekend ergens in Nederland, dit keer in Ermelo. De trainingen gaan uiteraard over het laten groeien van je business, het coachen van klanten en hoe je ook jouw team kunt helpen en laten groeien zodat zij ook de doelen halen die ze graag willen behalen. Dat allemaal door mensen te inspireren, gewoon met wat je dagelijks doet. De rode draad die door deze weekenden loopt is persoonlijke ontwikkeling want om te groeien in je business om zo nog meer mensen te kunnen inspireren zul je zelf moeten groeien, als persoon. En dat vind ik zo bijzonder aan Herbalife. Los van de business, los van de producten heeft het me zo doen groeien. Zo voor mezelf leren kiezen. Laten inzien wat ik écht leuk vind om te doen. Mezelf nog meer inzicht gegeven in mezelf als persoon. En dat is super waardevol. Alleen daar al voor ben ik enorm dankbaar dat Herbalife op ons pad is gekomen, dat we open hebben gestaan voor de kansen en dat we deze met beide handen hebben aangegrepen.

Het is mijn passie om mensen te inspireren. Vooral tot een healthy active lifestyle. Maar ook gewoon zo te inspireren. Als vrouw. Als mama. Als gewoon ik. Als ik complimenten krijg van mijn volgers op social media over onze positieve mindset dan ben ik altijd dankbaar. Want ja dat heeft altijd in me gezeten. Maar mede door Herbalife is dat eruit gekomen. Ik heb ervoor gekozen te doen wat ik echt leuk vind. Doei diëtistenpraktijk. Hallo online wereld waarin ik elke dag zoveel nieuwe mensen leer kennen en waarin ik nog oh zo veel te leren heb. Maar leren is leuk. Leren is nodig en leren is vooruitgang. Leren is fouten maken, durven fouten te maken. Aanpassen en weer een stap dichter bij je doelen komen.

Het is heel moeilijk om uit te leggen wat zo’n weekend met je doet als je er nooit geweest bent. Het is zo fijn om omringt te zijn door zoveel positiviteit. Mensen die allemaal de neus dezelfde kant op hebben staan. Het voelt altijd als een vakantie van twee weken, alleen dan in een weekend. Het geeft richting want die maandag erna ben ik niet te stuiten van de energie en de ideeën. Het geeft vertrouwen. En het geeft prachtige vriendschappen die ik voor geen goud zou willen missen.

Qua business hebben wij het roer een aantal maanden geleden, zeg maar gerust sinds Lot geboren is, royaal omgegooid en dit weekend was 100% een bevestiging dat dit voor ons de juiste weg is. We hebben hierin volledig ons hart gevolgd, hoe moeilijk dat soms ook was. Los van alle zakelijke aspecten die we weer geleerd hebben en gaan toepassen in de business is deze quote me het meeste bijgebleven van afgelopen weekend:

 

“The right decision is in your heart not in your mind.”

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.