Home » Interieur update: Geboorteposters van gallerix

Interieur update: Geboorteposters van gallerix

Een nieuwe samenwerking met het postermerk Gallerix!

Ik ontving prachtige nieuwe posters die we een plekje gaven in ons nieuwe huis! Al toen Lot net geboren was 5 jaar geleden zag ik vaker geboorteposters voorbij komen. Zo bijzonder en mooi! Ik wilde ze pas bestellen als ons gezin compleet is en yes daar hangen ze nu hoor! In de woonkamer 😍 Een aantal van jullie zagen ze al in mijn stories op Instagram voorbij komen op de achtergrond want ik kreeg meteen berichten waar ik ze besteld had haha! Dat snap ik want ze zijn ook echt heel mooi en een fantastische kwaliteit!

Door jullie enthousiasme mag ik jullie een kortingscode geven van 30% op alle posters van @gallerix met de code BALANCE30. De code is geldig tot en met 2 april 2022. Ik heb gekozen voor deze geboorteposter (50x70cm)

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?