Home » Jaaroverzicht 2015

Jaaroverzicht 2015

image

❤ Het jaar dat ik begon met bloggen. Het allereerste bericht dat online kwam was in oktober 2014 maar dit waren artikelen die ik al eerder had geschreven. In februari ben ik echt aan de slag gegaan en ik vind het heerlijk om te doen. Ik heb wel moeite gehad met de structuur. Ik wil heel graag dagelijks bloggen maar samen met het opzetten van mijn praktijk was dat niet te doen. Het is leuk om te zien dat de bezoekersaantallen omhoog schieten maar dat is niet waarom ik blog. Ik hou ervan om mijn kennis te delen (met een persoonlijke twist) en thuiswerken vind ik fantastisch. Het geeft me ook veel rust en ontspanning, ondanks dat het hard werken is.

❤ Ook op zakelijk gebied was dit een start. Na onze huwelijksreis eind 2014 had ik alles op orde om echt van start te kunnen met mijn diëtistenpraktijk. Wat vliegt de tijd zeg… Inmiddels is het al een goedlopende praktijk waar ik best wel trots op ben. Hard werken wordt beloond, het was zeker niet makkelijk maar het was het helemaal waard. Ook ons LifestyleCenter is enorm gegroeid, net als ons Herbalife team. Het is een jong, dynamisch team waar we heel trots op zijn, bedankt toppers! Op naar nog vele mooie successen samen!

❤ Maar 2015 begon voor ons helemaal niet zo goed. Op oudejaarsavond brak oma een heup en kwam in het ziekenhuis terecht, dat was even hectisch maar oma kregen ze niet klein en al snel was ze weer thuis, lopen ging steeds beter met een fysiotherapeut en gelukkig kan ze zichzelf nu weer prima redden.

❤ In februari werd opa van Pol plotseling opgenomen in het ziekenhuis en helaas bleek toen dat er weinig meer te doen was. Heel fijn om in die tijd de vrijheid te hebben van ‘eigen baas zijn’ en opa maar ook de familie te kunnen steunen. Uiteindelijk moesten we afscheid nemen, opa is 88 jaar geworden.

❤ In juli won Vanja de Level 10 Challenge in de categorie Muscle Gain. Wat was ik trots, hij had er ook zo hard voor gewerkt, de overwinning was een mooie kers op de taart. In januari zijn de Nationale kampioenschappen, fingers crossed!

❤ Eind september raakte Vanja onverwacht zijn baan kwijt wegens een reorganisatie. Dat was wel even schrikken maar we zijn allebei heel positief ingesteld dus we konden het vrij snel als een kans zien en ruimte voor nieuwe paden om te bewandelen.

❤ In oktober won ikzelf de Level 10 Challenge in de categorie Fat Loss. Ik ben heel blij dat ik na mijn topsportperiode een balans heb gevonden in het sporten. Ik tafeltennis namelijk helemaal niet meer en wist niet zo goed wat ik dan wilde doen. Het vinden van de balans gaat nog wel met vallen en opstaan maar de Challenge heeft me daar echt bij geholpen. Ik heb ook de Venloop gerend (10 km) met Vanja, mama en Lynn en de 5 km in Eindhoven. Voor mij best een prestatie, niet eens zozeer qua conditie maar hardlopen was in de tijd dat ik topsport deed echt niet mijn favoriete bezigheid. Daarnaast ben ik begonnen met yoga en meditatie en ik moet zeggen dat dit me echt veel rust brengt. Ik vind het heerlijk om te doen en helpt me de balans te houden.

❤ Eind 2014 startten we ook met onze Fitclub. Buiten sporten in omgeving Venlo. Mensen betalen 3,50 euro per keer en dat is inclusief les, herstelshake en thee/aloë drank. Het mooie is dat mensen niet vastzitten aan een abonnement, kom je niet betaal je ook niet. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart: 5x voor 16 euro en 10x voor 30 euro, dan ben je uiteindelijk zelfs goedkoper uit dan 3,50 per keer.

De Fitclub is inmiddels uitgegroeid tot 2 bootcamp momenten per week (donderdagavond en zaterdagochtend) en een powerwalk op woensdagochtend.  Ik geef de bootcamp zelf ook één keer per week. Daarnaast geeft Vanja nog een bootcamples en Cillien en Joy (collega’s). De powerwalk wordt gegeven door Karin. In het nieuwe jaar gaat er nog een derde bootcamp moment bijkomen omdat er bij elke bootcamp zo’n 15-30 mensen zijn, heel gaaf!

❤ Ook voor 2015 hadden we een dromenbord gemaakt en veel daarvan kunnen we afstrepen! Zo was het een doel om ons huisje te pimpen. Ik heb helaas geen voor en na foto maar het is van een redelijk strakke inrichting naar een scandinavische, warme inrichting gegaan en we zijn er heel blij mee.

❤ Een ander puntje op het dromenbord was ‘bye stress’. Dat is gelukt en daar ben ik zo blij mee! Een eigen praktijk opzetten is niet niks en afgelopen jaar heb ik hele drukke dagen gehad, een 60-70 uren werkweek was niks en vaak kwamen de weekenden er ook nog bij. Ik vroeg me weleens af of ik het weekendgevoel nog wel eens terugkreeg als je snapt wat ik bedoel. Ik ben toen nog ‘beter’ gaan plannen en vrij betekende dan ook echt vrij. Nu de scheiding tussen privé en zakelijk duidelijker is en de praktijk loopt kan ik het ook makkelijk loslaten, heel fijn!

❤ Tot slot ben ik aan het einde van het jaar nog geopereerd aan mijn amandelen. Aangezien dit artikel snel na de operatie online komt kan ik daar nu nog weinig van zeggen maar ik ga ervan uit dat alles goed gaat en dat ik uiteindelijk van de maandelijkse keelontstekingen ben verlost.

Al met al een super jaar, ik ben benieuwd wat 2016 ons gaat brengen!

 

Liefs Nicky

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?