Home » Mijn 5 favoriete blogs

Mijn 5 favoriete blogs

picjumbo.com_HNCK1805Voordat ik zelf begon met bloggen heb ik een hele tijd een aantal blogs gevolgd. Hierdoor werd ik geïnspireerd om zelf ook te gaan bloggen. Op het moment heb ik 5 echt favoriete blogs en het leek me leuk om deze met jullie te delen. Grappige is dat er maar één ‘echte’ voedingsblog tussenzit, de rest is meer lifestyle en fashion. Ik vind vooral de afwisseling erg leuk, vandaar dat ik zelf veel over voeding post maar ook soms een lifestylepost er tussendoor gooi of juist een persoonlijk artikel.

Blog #5 Fitbeauty

Fitbeauty.nl – De blog is van Teni en zij is zelf ook afgestudeerd als diëtist. Ze werkt niet als diëtist, ik vind het daarom ook super tof dat ze door middel van haar blog toch iets doet met voeding. Ze schrijft op een leuke manier en heeft veel humor (iets wat mij heel erg aanspreekt in een blog), ze durft ook haar eigen ervaringen te delen en besteedt veel aandacht aan de emotionele kant van eten. Een blog met lef, respect!

Fitbeauty

Blog #4 La VieSagista

Laviesagista.nl – Sanne blogt veel over visagie, fashion en beauty. In oktober is ze voor het eerst moeder geworden van zoontje James en af en toe komt er dus ook een mommy post voorbij, erg leuk om te lezen! Ook erg handige tutorials qua make-up, heb er al veel dingen van geprobeerd.

La Viesagista

Blog #3 Lisanneleeft.nl

Lisanneleeft.nl – Lisanne blogt over mindstyle en lifestyle maar ook vaker over persoonlijke onderwerpen. Zeker een aanrader om te gaan volgen. Ben je pas net gestart met bloggen? Lees dan ook haar blogtips, hier heb ik heel veel aan gehad!

Lisanneleeft

Blog #2 The Life Factory

Thelifefactory.be – Frauke en Arne bloggen veel over lifesylte, beauty, persoonlijke dingetjes en over home (inrichting etc.). De categorie DIY (do it yourself) is bij mij echt favoriet, ik heb er al veel dingen van nagemaakt en het is ook nog eens super leuk om te doen!

The life factory

Blog #1 Jennie from the Blog

Jenniefromtheblog.com – Op nr. 1 staat de blog van Jennie. Jennie blogt eigenlijk over vanalles en dat vind ik nu juist zo leuk! Ik kijk altijd uit naar haar ‘week in pictures’! Sinds kort is ze ook gestart met een nieuw bedrijfje samen met Robin: Hoop it yourself (in de webshop kun je super leuke hoolahoops kopen).

Jenniefromtheblog

Waarschijnlijk is mijn top-5 over een tijd weer  anders want ik kom ook steeds nieuwe blogs tegen, maar voor nu zijn dit mijn favoriete blogs!

Hebben jullie nog leuke blogs die jullie volgen?

 

Deel:

6 Reacties

 1. Mariëlle Nooijen
  21 april 2015 / 11:06

  Hoi Nicky!

  Allereerst mijn complimenten voor de nieuwe website!
  Is erg mooi geworden!
  Mijn favoriete blog is die van jou! Ik like ‘m eigenlijk altijd op facebook, en bij sommige onderwerpen deel ik je blog ook op facebook.
  Daarnaast volg ik een blog van iemand die vanuit Leiden naar de Achterhoek is verhuisd, net als ik vanuit Brabant. Heel leuk om zo’n herkenbare dingen terug te lezen.
  Ik ga deze blogs zeker een keer bekijken, zeker die met de blogtips!
  Ik vraag me wel af hoe je ze eigenlijk tegen bent gekomen?
  Ga je er naar op zoek, of zijn ze toevallig op je pad gekomen?

  Ga vooral door met bloggen!

  Groetjes,
  Mariëlle

  • 4 januari 2016 / 20:56

   Dankje Mariëlle, lief! Toen ik begon met bloggen ben ik me hierin gaan verdiepen. Naar de blogtips heb ik gezocht via google. De andere blogs heb ik via via gevonden. Liefs, Nicky

 2. 21 april 2015 / 19:06

  Hoi Nicky, wat ontzettend leuk om te zien dat ik tussen jouw favoriete blogs sta. Een erg groot compliment. Jij hebt ook een leuke website, met een prettige en clean lay out. Ga zo door! Liefs, Sanne

 3. 21 april 2015 / 22:03

  Super leuk dat mijn blog in je favorietenlijstje staat 😀 Dankjewel, heel leuk om te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.