Home » Mijn babyshower in foto’s

Mijn babyshower in foto’s

Babyshower

Vandaag laat ik jullie de foto’s zien van de babyshower! In de weekvlog kun je ook wat beelden terugzien. Het was echt een verrassing, ik had helemaal niks in de gaten. De babyshower was eigenlijk een paar weken geleden gepland maar uiteindelijk viel dit precies samen met de sterfdag van opa en dus (logisch natuurlijk) ging de babyshower niet door. Ik was heel benieuwd of ze überhaupt nog een nieuwe datum zouden vinden voordat ik zou bevallen maar dat is dus gelukt, super leuk!

En… de vorige keer had ik het in de gaten en nu helemaal niet dus dat maakte het een extra verrassing!

Babyshower

Dit ziet er toch super gezellig uit?! En iedereen had super lekkere dingen gemaakt.

Babyshower

Zoals dit bijvoorbeeld. Iedereen was zo creatief geweest, wat een werk! Een wandelwagen met super veel en lekker vers fruit, yum!

Babyshower

En nog meer wandelwagens, maar dan van eieren met wielen van knakworst haha!

Babyshower

Mom to be! Nu komt het toch echt wel dichtbij…

Babyshower

En een super mooie taart ♡ Die ook nog eens net zo lekker was als hij eruit zag.

Babyshower

Ik heb de baby maar niet opgegeten, dat vond ik een beetje een gek idee haha! Super mooi gemaakt toch?

Babyshower

Noa bewaakt de cadeaus dus dat zit wel goed. In de weekvlog laat ik alle cadeaus aan jullie zien. Zo kreeg ik een boxmobiel cadeau, knuffels en een luiertaart.

Babyshower

Verder kreeg ik deze meetlat cadeau in stijl van de babykamer. Het behang van Pip Studio komt erin terug, super leuk!

Babyshower

Helemaal blij!

Babyshower

En nog meer cadeaus in stijl van de babykamer!

Babyshower

Hoe tof is dit?! Een schilderij met het behang van de babykamer en iedereen die op de babyshower was heeft op een truitje geschreven hoe de kleine gaat heten, hoe zwaar ze zal zijn en wanneer ze geboren zal worden. Ik ben benieuwd of iemand gelijk heeft!

Die twee cadeaus gaan we nog ophangen in de babykamer!

Babyshower

En als laatste pimpten we rompers en slabbetjes. Hoe tof?!

 

Iedereen super bedankt voor de toffe babyshower, ik heb echt een mega leuke avond gehad ♡ echt genoten!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.