Home » Mijn favoriete thuisworkouts (tijdens de zwangerschap)

Mijn favoriete thuisworkouts (tijdens de zwangerschap)

Dat twee zwangerschappen totaal verschillend kunnen zijn heb ik inmiddels wel ervaren. Toen ik zwanger was van Lot heb ik tot ik ongeveer 30 weken zwanger was meegedaan met de bootcamp. Verder was ik tot het eind van mijn zwangerschap heel actief qua wandelen, fietsen en huishouden.  Nu ben ik 25 weken zwanger en kan ik vrij weinig meer door zwangerschapsischias. In elk geval niet sporten. Ik heb tot 22 weken wel thuisworkouts gedaan en omdat ik hier veel vragen over krijg laat ik jullie zien welke.

Youtube

Op Youtube kun je heel veel workouts vinden maar ook specifieke workouts voor tijdens je zwangerschap. Als je pregnant workout intypt als zoekterm kom je al een heel eind. Ik heb zelf veel workouts gedaan van POPSUGAR Fitness. Vaak kun je de oefeningen op verschillende niveaus uitvoeren en dat vond ik zelf wel fijn toen mijn eerste ischias klachten begonnen. Zo kon ik toch nog wat doen alleen op een lager pitje. Hieronder vind je de afspeellijst: Fit pregnancy.

Pinterest

Op mijn Pinterest account heb ik ook een bord gemaakt met workouts dus zeker even de moeite waard om rond te snuffelen. Er staan workouts tussen voor als je niet zwanger bent maar inmiddels staan er ook heel wat pregnancy workouts tussen.

https://nl.pinterest.com/balanceyourhealth/workouts/

Yogaonline.nl

Daarnaast ben ik fan van yoga en heb ik sinds ongeveer een jaar een online abonnement op Yoga TV (van Yoga Magazine). Door dit abonnement krijg je dan onbeperkt toegang tot alle online yogalessen die er op de website staan (en dat zijn er een heleboel). Deze lessen kun je dus gewoon thuis doen, ideaal. Het enige wat ik ervoor nodig heb is een yogamat en een laptop om de video’s af te spelen.

Thuisworkout

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of YouTube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.