Home » Mijn geluksmomentjes van januari ♡ 2018

Mijn geluksmomentjes van januari ♡ 2018

Geluksmomentjes

Zo zit je midden in de feestdagen en zo is de eerste maand van het nieuwe jaar alweer voorbij. Mijn doel voor komend jaar is om nog bewuster te leven en nog meer te genieten van de kleine dingen. Geluksmomentjes creëren dus. Ik wil daarom ook elke maand mijn geluksmomentjes met jullie delen.

♡ Het grootste geluksmoment van januari is natuurlijk de verjaardag van Lot. Ons kleine meisje werd 1 jaar en we hebben een fantastisch feestje gehad. Lot vond het prachtig en wij hebben ook genoten. Een dag om nooit meer te vergeten.

Samenwerking met VenloStormt – Samen met mijn zusje (fysiotherapeut) werk ik dit jaar samen met VenloStormt. Een stormloop waar we al twee keer eerder aan mee hebben gedaan. Dit jaar slaan we de handen ineen en proberen we samen zoveel mogelijk mensen te inspireren om ook van de bank af te komen en te kiezen voor een healthy active lifestyle. Onze bootcamp met Fitcamp Venlo speelt daarin een centrale rol want we gaan met een team meedoen aan de editie van 2018. Jij kunt ook met ons meedoen, stuur me even een berichtje als je graag meer info wilt.

Sushi eten met Kevin & Linda  Dit zijn onze beste vrienden en sushi vinden we allemaal heerlijk. Genoten van een mega gezellig avond met een wijntje en lekker eten. Wat wil je nog meer!

Lesgeven bij Gilde Sportief – Een paar maanden per jaar ben ik ook nog even docent. Hallo juf Nicky. Ik mag dan studenten van Gilde Opleidingen wat bijbrengen over gezonde voeding. Altijd erg leuk om als variatie eens voor de klas te staan.

Hardlopen met mama & Lynn – Ik had alweer een paar weken niet meer hardgelopen en ik wil nog steeds gaan voor de halve marathon dus ik schakelde mama en Lynn in zodat ik zeker wist dat ik zou gaan hardlopen. Vanja bleef thuis bij Lot en wij zijn een half uur gaan rennen. Achteraf voelt het altijd zó lekker! Ik moet daar gewoon meer prioriteit aan geven.

Visite – We kregen bezoek afgelopen maand van familie en we gingen zelf ook bij familie op bezoek. Ik vind het altijd erg gezellig om bij te kletsen dus ik probeer dit wat vaker in te plannen. Bij ome Piet & tante Villai kregen we zelfs een super lekkere maaltijd voorgeschoteld. Mijn tante komt uit Thailand en ik hou van de Thaise keuken.

100% vanuit huis werken – Ook dit zijn elke keer weer kleine geluksmomentjes. Het besef dat ik vanuit huis kan werken en dat ik nu officieel afstand heb gedaan van mijn diëtistenpraktijk. Soms voelt het gek omdat dat wel was waar ik voor gestudeerd heb maar ik vind het heel belangrijk om mijn hart te volgen en mijn praktijk maakte mij niet meer gelukkig omdat me dat geen vrijheid brengt. Ik wil nu juist heel graag thuis kunnen zijn bij Lot en als dat gevoel zo sterk is moet je soms gewoon in het diepe springen. Mijn mooie praktijkruimte en de lieve cliënten ga ik zeker weten wel missen!

De btw aangifte is weer weg – Als ondernemer moet ik de boekhouding ook goed op orde hebben. Niet het leukste werk maar als het dan klaar is en de boekhouder heeft alles gecheckt dan geeft me dat toch wel weer een voldaan gevoel.

Neefje Efe werd 4 jaar – Ik kreeg vorige week een herinnering op Facebook met foto’s van toen hij net geboren was en dat weet ik nog zo goed! Nu is hij alweer vier jaar en gaat hij gewoon naar school! Proficiat lieve Efe.

Trainingsweekend van Herbalife – Eind januari was er een Herbalife Leadership Development Weekend in Utrecht. Dit is een weekend waar het leiderschap van Herbalife getraind werd zodat we iedereen nog beter kunnen coachen. Zo’n weekend zit altijd bomvol persoonlijke ontwikkeling en dat vind ik een van de tofste dingen van dit bedrijf en dat gun ik iedereen. Als ik toch zie hoe ik als stil verlegen muisje zo’n zes jaar geleden samen met Vanja aan onze Herbalife reis begon en als ik dan nu zie hoe hard we op weg zijn naar onze doelen dan ben ik Herbalife daar mega dankbaar voor.

Lynn heeft dit hele weekend op Lot gepast dus het was voor Vanja en mij ook nog eens extra quality time. Af en toe ook heel belangrijk en we kwamen vol inspiratie weer terug.

Doei gebroken nachten – Lot slaapt door sinds de week dat ze één jaar werd. Hallelujah wat voel ik me opeens weer fit. Er staat een blog klaar over de gebroken nachten en die komt deze week nog online.

Altijd als ik zo’n artikel schrijf beleef ik die geluksmomentjes weer opnieuw wat dus weer zorgt voor extra geluk en het zorgt voor een goede mindset. Even stilstaan bij de dingen die je hebt gedaan en die je bereikt hebt.

 

Doe jij dat ook weleens?

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?