Mijn zwangerschap in buikfoto’s

Buikfoto's

We hebben tijdens de zwangerschap bijna elke week een (buik)foto gemaakt om te zien hoe dit veranderde. Het leek me leuk om deze met jullie te delen. Kijk je mee?

Zoals je hieronder ziet hebben we heel consequent tot zo’n 18 weken wekelijks een foto gemaakt. Dit deden we dan precies op dezelfde plaats zodat je het verschil goed zou kunnen zien. Daarna gingen we op vakantie en toen zijn we het eigenlijk een paar weken gewoon vergeten. Toen we terugkwamen baalde ik best wel maargoed, niks meer aan te doen. We hebben het toen niet meer opgepakt maar ik maakte toch wel bijna wekelijks een foto, vaak in de spiegel.

Buikfoto's

Ik ben uiteindelijk met 38+6 weken bevallen van onze dochter Lot dus vandaar geen foto’s meer van week 39 en week 40.

Als ik nu de foto’s terug zie dan vind ik het echt bizar dat Lot daarin heeft gezeten, ik kan het me al bijna niet meer voorstellen…

 

Heb jij tijdens je zwangerschap ook elke week een foto gemaakt?

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

4 Reacties

  1. naz
    31 maart 2017 / 12:50

    WAUW, prachtig om te zien! Lot zal, als ze wat ouder is, ook erg blij zijn met deze bijzondere foto’s.

  2. Claudette
    31 maart 2017 / 18:46

    Nu 19wk zwanger en ik maak maandelijks een , juist omdat ik denk wekelijks niet vol te houden. Bizar hoe je lichaam veranderd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.