Home » Moms in power

Moms in power

Ik merk keer op keer dat ik nog veel meer en veel breder wil inspireren, samenbrengen en verbinden. Niet alleen op het stukje lifestyle met het FITplan. Ik ben zelf al ruim 10 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. Sinds 5 jaar ben ik mama en dat heeft me zoveel lessen en inzichten gegeven. Kids zijn onze grootste spiegels! In die jaren heb ik heel erg gezocht naar hoe andere mama’s dingen doen. Dit ging voornamelijk 1:1 via Instagram en dat is iets waar ik enorm dankbaar voor ben, de herkenning en het verbinden is heel fijn. Maar ik miste het samen zijn in een community. Een safe space waar je alles kunt delen en vooral ook elkaar kunt inspireren en helpen. Daarom ga ik ervoor zorgen dat die community er gaat komen. Allemaal mama’s die met elkaar kunnen delen en connecten. Allemaal mama’s die op zoek zijn naar persoonlijke groei. 

Qua onderwerpen kun je denken aan: journallen, mindset, antroposofie, vrijeschool (waldorf), miracle morning, plannen, boekentips, podcasts, workouts, voeding (orthomoleculair), supplementen, law of attraction, spiritualiteit.

Stuur me via Instagram een DM of mail me op nicky@balanceyourhealth.nl dan zet ik je op de emaillijst zodat je direct alle updates in info ontvangt over hoe en wanneer het membership gaat starten.