Home » Nieuwe inrichting praktijkruimte

Nieuwe inrichting praktijkruimte

praktijkhomepageInmiddels ben ik alweer een jaar aan het werk als zelfstandig gevestigde diëtiste. Tijd voor een make over van mijn praktijkruimte!

Op de plaats waar de voorraadkast van Herbalife producten nu staat en het koffie/thee hoekje, stonden voorheen twee grote grijze archiefkasten van de sportschool waardoor de praktijk een stuk kleiner oogde. Nu deze kasten weg zijn is de ruimte een stuk breder en lijkt daardoor groter.

Op mijn verjaardag ben ik samen met Vanja naar Ikea gegaan om meubels te scoren voor de nieuwe inrichting. Ik heb gekozen voor witte meubels om het wat strakker en lichter te laten lijken. Hiervoor had ik bijvoorbeeld nog een bruin bureau.

praktijk helemaalFoto vanuit de deuropening. Dit is dus wat je ziet als je de praktijk binnenkomt.

koffietheeKoffie/thee hoekje, zodat ik cliënten dit vanaf nu ook kan aanbieden.

voorraadIk heb ervoor gekozen om de voorraad van Herbalife producten ook in de praktijk te zetten, het kluisje wat ik daarvoor had in ons LifestyleCenter werd wat klein.

zicht praktijkDit is wat ik zie als ik achter mijn bureau zit.

bureau praktijkDit is mijn bureau. We hebben ervoor gekozen om 2 ladekastjes aan het bureau te schuiven zodat ik een soort L-bureau krijg. Door de ladekastjes heb ik ook nog eens flink wat opbergruimte extra, ideaal!

Wat vinden jullie van de inrichting? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, laat het me weten in de comments!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.