Home » Nieuwe layout!

Nieuwe layout!

Layout

Zoals jullie vast gezien hebben is de layout weer veranderd. Het was eigenlijk niet de bedoeling deze weer zo snel aan te passen maar ik kwam dit thema tegen en ik was op slag verliefd. Omdat ik de uitstraling van de praktijk en website erg belangrijk vind heb ik na een aantal dagen twijfelen toch besloten om ervoor te gaan omdat ik de kleuren en stijl helemaal bij me vond passen.

Site oud

Dit was dus de oude lay out, wat vinden jullie? Goede keuze gemaakt?

De komende weken zullen er hier en daar nog wat kleine dingetjes veranderen (ik kon niet wachten met het nieuwe thema). Zo moeten alle tags van de berichten nog worden bijgewerkt en de indeling in de categorieën moet worden afgemaakt. Zo wordt het voor jullie ook veel makkelijker om berichten terug te vinden.

Ideeën voor de komende tijd

Ideeën genoeg, binnenkort start de eerste winactie (spannend)! Hierover zal ik later meer vertellen. Verder staat mijn notitieboek vol met ideeën die we in de loop van dit jaar allemaal in de praktijk gaan brengen, ik kan niet wachten!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.