Home » Nieuwe layout balanceyourhealth.nl

Nieuwe layout balanceyourhealth.nl

PicsArt_1426697151977

Omdat mijn blog begon te groeien wilde ik al een tijdje een iets andere layout zodat het voor jullie nog makkelijker is om posts terug te vinden. Ik wilde de focus nog meer leggen op de posts dus vandaar dat de 3 ‘highlights’ waarin je meer over mij kon lezen, over wat ik nu doe als diëtist en de contactpagina naar de achtergrond zijn verdwenen. Als je nu op de homepage bent zie je meteen de laatste twee posts. Natuurlijk is alle andere info nog gewoon te vinden via het menu.

In de rechter zijbalk kun je ook per categorie alle artikelen terugvinden.

Tot slot zijn de foto’s wat kleiner geworden zodat de laadtijd per pagina/post kleiner wordt.

De bolletjes naast elk bericht zijn inmiddels ook veranderd in vierkanten voor een nog strakkere layout.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe layout vinden, laat het me weten in een reactie!

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.