Home » Nieuwe Macbook 12 inch goudkleur

Nieuwe Macbook 12 inch goudkleur

Macbook 12 inch goud

Yaaaay! Eindelijk een nieuwe Macbook! Hiervoor had ik een Macbook air waar ik helaas water overheen heb gegooid en niet een beetje… een halve kan (oeps). Tja, daar kunnen ze niet zo goed tegen.

Hij werd na een onderzoek total loss verklaard (noem je dat ook zo bij een laptop haha?) Maargoed, niet meer te redden dus. Ik heb toen twee maanden gewerkt op een Windows laptop waar ik wel heel blij mee was want deze kon ik lenen en ik kan niet zonder laptop qua werk en bloggen.

Gelukkig zijn we goed verzekerd. Nu dus weer de trotse bezitter van een Macbook: de nieuwe Macbook 12 inch in goudkleur!

Macbook 12 inch goud

Stylish… toch? Hij is nog dunner dan de Macbook Air die ik had. De goudkleur krijg ik niet goed op beeld maar ik vind het een hele subtiele kleur. Het ligt er een beetje aan hoe het licht erop valt maar het lijkt ook vaak rosé goud.

Macbook 12 inch goud

Nog een verschil zijn de toetsen, deze liggen wat dieper dan bij de Macbook Air en dat is wel even wennen met typen. Je kunt ze ook minder ver indrukken zeg maar. Ik vind het op zich wel fijn!

Deze Macbook heeft ook een Retina scherm wat een mega groot verschil is en ook één van de redenen waarom ik nu voor deze heb gekozen in plaats van de Macbook Air.


Wat voor laptop hebben jullie? Ook Macbook fan of toch Windows?

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 11 maart 2016 / 10:32

    Ziet er nice uit.
    Past wel bij mijn gouden iphone 6+ en goudkleurige apple watch hihi.
    Toch maar eens naar kijken aangezien mijn laptop steeds slechter gaat werken

  2. 11 maart 2016 / 12:10

    Woww deze is zo mooi! Zelf heb ik een ‘saaie’ zilverkleurige Macbook, maar die gouden vind ik echt veel mooier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.