Home » Online voedingsadvies: we zijn live!

Online voedingsadvies: we zijn live!

Online voedingsadvies

Joehoe, we zijn LIVE: online diëtiste! Dit idee had ik al een hele tijd, maar het was er nog niet van gekomen om dit ook in de praktijk te brengen. Waarom ik online voedingsadvies ga geven kun je hier lezen!

De vragen voor online advies begonnen te komen nadat Vanja en ik aan een Challenge hadden meegedaan en we onze voor en nafoto aan jullie lieten zien. Tijdens de Challenge hebben we getraind maar vooral heel veel op onze voeding gelet! Ik kreeg veel berichtjes als: hoe heb je dat gedaan? Kun je me je voedingsschema sturen? En je trainingsschema? Hoeveel eiwitten eet je per dag? Dat soort vragen.

Level 10 voor en na

vanja

De eerste online adviezen zijn inmiddels de deur uit en de eerste positieve reacties zijn al terug, super leuk! Ik hoop dat ik nog veel meer mensen mag helpen!

Coming soon

Binnenkort ga ik naast online voedingsadvies ook online coaching doen, dus dan kun je 1,2 of 3 maanden door mij als diëtist online begeleid worden. Het concept staat, nu nog de puntjes op de i en dan gaan we live. Dit wordt een aanvullende optie bij het eenmalig online voedingsadvies voor wie net wat extra begeleiding wil.

Dus wil jij wat kilo’s kwijt en bikini fit zijn voor de zomer? Strakker worden, spiermassa opbouwen of wil je gewoon fit zijn maar weet je niet zo goed hoe? Kijk hier even en misschien ga ik jou wel helpen!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.