Onze trouwfoto op glas ♡

Bruiloft

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.FotoopGlas.nl.

Wij zijn getrouwd in 2014 en nog steeds was er nergens in huis een trouwfoto van ons te vinden. Ja, één klein fotootje op onze buffetkast. Toen ik benaderd werd door Foto op Glas met de vraag of ik een foto zou willen ontvangen vond ik dat dus ook super leuk. We hebben nog even getwijfeld of we een foto van Lot wilden hebben of toch die trouwfoto die er nog steeds niet was. Foto’s van Lot vind je overal bij ons in huis dus toch maar voor de trouwfoto gegaan 😉

De bestelling plaatsen was erg eenvoudig en we hadden de foto binnen een paar dagen in huis. Deze zat netjes verpakt in karton en bubbeltjesfolie. De unboxing daarvan vind je terug in deze weekvlog. Ik wist niet zo goed wat ik me voor moest stellen bij een foto op glas maar het is erg gaaf geworden, heel modern en dat vind ik juist heel leuk matchen met onze wat meer landelijke stijl in huis.

De foto die wij hebben gekozen heeft een formaat van 60×40 cm en past heel tof boven de eetkamertafel. Zoals je ziet moeten we de foto nog ophangen maar er zit een heel makkelijk ophangsysteem bij dus dat mag Vanja nog even fixen.

Onze foto komt van Fotoopglas.nl en dit is een dochterbedrijf van www.FotoCadeau.nl, hier kun je verschillende gepersonaliseerde items bestellen.

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.