Home » Onze vakantie op de Sprookjescamping in foto’s

Onze vakantie op de Sprookjescamping in foto’s

Inmiddels zit de vakantie er alweer op! Ik deel in deze blog de foto’s. Het is zo’n leuke camping. We zijn dus twee weken naar de Sprookjescamping in Rheeze geweest. Wij zaten in een ‘de Waard’ tent (Steenuil – 5 persoons) en er was hier zoveel te doen voor Lot en Mees. Echt super!

Bepakt en bezakt. Het paste allemaal echt net in de Tesla. Lot en Mees konden elkaar niet zien haha zo vol zat de auto. De tent was super. Erg ruim, je kunt er rechtop in staan en er zijn drie ‘slaapkamers’. Het enige wat ik miste is een simpel rekje of kastje waar je kleren in kon leggen. Daardoor moest alles in de tassen blijven en daar ging ik niet heel goed op want totaal geen overzicht. Daarnaast nemen we altijd boeken mee op vakantie. Wij lezen allebei veel, altijd over persoonlijke ontwikkeling. Dit zijn de boeken die we mee hadden genomen.

Het binnenzwembad is hier echt heel erg leuk. Er is een familieglijbaan, nog een andere glijbaan en ook genoeg voor de allerkleinsten zoals een grote watertafel. Mees ging ook gewoon alleen van de familieglijbaan. Hij is nu 20 maanden. Dus dan heb je een beetje een idee.

Het buitenzwembad (vooral de Botterikenfabriek) is erg leuk. Niet mega groot maar wel heel tof. Lot en Mees konden hier allebei zelfstandig in spelen dus dat gaf voor ons weer heel veel rust om ook een keer een cappuccino te drinken. Daarnaast is er nog een wedstrijdbad met een grote familieglijbaan, ook allemaal buiten. Die familieglijbaan was helaas kapot, die werd gerepareerd en hebben we nog net een paar dagen van kunnen genieten.

De tent was dus top! Is ons echt goed bevallen. We namen zelf wat lampjes mee (want gewoon gezellig) zodat we ’s avonds ook nog mooi buiten konden zitten. We hebben twee keer flink regen gehad maar geen drup binnen. Zoals je op de foto kunt zien staan de randen ook super hoog omhoog dus echt storm/regenproof. Onder de luifel lag kunstgras, ideaal want geen vieze voeten. Verder hebben we echt hele erge mazzel gehad met het weer! Super veel zon en warme dagen.

Ik kwam echt tot rust, heerlijk! Dat duurde wel een paar dagen maar dat duurt het bij mij altijd. Even tijd nodig om af te schakelen. Ik schreef er een Insta post over. Maar achteraf gezien had ik het nodig. Lot en Mees sliepen ook heel goed dus ik zag mijn wallen langzaam verdwijnen, yes!

En dit dan. Daar doe je het toch voor! We hebben zoveel nieuwe mensen leren kennen. Lot en Mees hebben zoveel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Telefoonnummers zijn uitgewisseld en we houden contact, zo bijzonder! Het speelveldje wat je op de foto’s ziet ligt ook recht voor onze tent dus echt ideaal. De tenten en tourcaravans liggen er rondom heen dus super overzichtelijk.

Voor Lot was het wel intens. Ze slaapt ’s middags niet meer maar er zijn natuurlijk zoveel indrukken hier dat ze dit af en toe nog best kon gebruiken. Maar een middagdutje, ho maar. Dat is voor kleine kindjes. Dus af en toe ging ze even liggen op het kunstgras of even op bed met de iPad om even een rustmoment te creëren. Ze heeft deze vakantie leren fietsen zonder wieltjes (ze is nu 3 jaar en 5 maanden), zo leuk! Dus de fiets ging elke keer mee naar ‘voren’ waar al die minifietsjes dan in het fietsenrek staan, ziet er zo schattig uit. En het was vaderdag, Lot had een mooie tekening gemaakt. Het cadeau werd thuis te laat geleverd dus dat kon niet mee op vakantie. Dus dat houdt Vanja tegoed als we weer thuis zijn.

Echt genoten van alles! Elke dag, elke minuut! Wat een rijkdom. Pap en Mill stonden hier dichtbij op de camping en kwamen even ‘op bezoek’, super leuk en gezellig! De animatie hier is ook super leuk. Door de coronaregels hebben we hier helaas bijna geen gebruik van kunnen maken want ouders mochten niet blijven bij de activiteiten. En ook niet bij het knuffeltheater (sprookjesshow). Lot vond dit alleen veel te spannend. Maar desondanks was er genoeg te doen en hebben we ons absoluut niet verveeld.

Deze foto’s zeggen denk ik genoeg! Morgen gaan we lekker naar huis en daar heb ik ook altijd weer zin in. Echt genoten en wij komen hier zeker nog een keer terug!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?