Home » Over mij

Founder Balanceyourhealth.nl • loves to travel • Happy mind happy life • mama van Lot (2) en Mees (1) • #Herbalife coach en #diëtist • Ex-topsporter

Tof dat je meer over mij wil weten. Ik ben Nicky, getrouwd met Vanja en mama van Lot (2) en Mees (1). Ik hou van reizen en in een ver verleden was ik topsporter. Ik ben altijd bezig met voeding en fitness en ik zet me 100% in om anderen ook te coachen naar een gezonde en fitte lifestyle. Daarmee maken we de wereld weer een stukje gezonder en gelukkiger. En daarmee ook mooier. Ik hoop dat je het leuk vind om ons gezin te volgen en wie weet raak je wel gemotiveerd en geïnspireerd om met ons mee te doen!

Op 22 augustus 2014 zijn we getrouwd en we zijn sinds 10 januari 2017 trotse papa en mama van Lot (2). We zijn midden oktober 2017 verhuisd naar ons nieuwe huis.  In oktober 2018 is Mees geboren.

Op Balanceyourhealth.nl schrijf ik (Nicky) over mijn leven als mama, Herbalife coach, diëtiste, ex-topsporter (drie keer Nederlands kampioen tafeltennis), voeding, sport, lifestyle en meer! Eigenlijk blog ik over alles wat ik leuk vind en wat me bezighoud. Naast het bloggen heb ik ook een eigen Youtube kanaal waar je kunt abonneren zodat je geen video hoeft te missen. Daarnaast ben ik dagelijks actief op Instagram (en InstaStories) waar ik juist wat meer achter de schermen deel. Zie ik je daar?

We staan bekend om onze positieve mindset en staan heel optimistisch in het leven. We zijn veel bezig met persoonlijke ontwikkeling omdat je nooit klaar bent met leren en zo ook steeds als persoon verder kunt groeien.

Ik vind het heel gaaf om anderen te inspireren tot een gezondere lifestyle en uiteraard zijn we hier zelf ook dagelijks mee bezig. We proberen altijd een betere versie van onszelf te worden, stap voor stap, dag voor dag!

Hopelijk heb je nu een beter beeld van wie we zijn. Heel veel leesplezier en als je een vraag of opmerking hebt mag je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@balanceyourhealth.nl of een privéberichtje via Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?