Home » Persoonlijke ontwikkeling: waar ben ik nu mee bezig? Moms in power membership.

Persoonlijke ontwikkeling: waar ben ik nu mee bezig? Moms in power membership.

When things change inside you things change around you. Hi make up loze ik, this is me. Één van de dingen waaraan ik mijn persoonlijke ontwikkeling merk. Iets super kleins maar er was een tijd dat ik echt niet zonder make up de deur uit ging. Want wat zouden anderen wel niet van me denken. Ik kreeg ook standaard de vraag of ik ziek was haha, helpt ook niet mee om het toch gewoon lekker te doen.

Al 10 jaar ben ik bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voornamelijk op het gebied van mindset, groeimindset, zelfvertrouwen, eigenwaarde en de hard werken mentaliteit. Alles is geen probleem en doorknallen maar. Begrijp me niet verkeerd, daar heb ik heel veel mee bereikt, zowel als topsporter als in mijn eigen bedrijf. Alles is nog steeds geen probleem maar doorknallen doe ik steeds minder. Sinds een aantal maanden ben ik in een jaarmembership gestart van Nadja van Osch. Ik heb altijd veel ‘gevoeld’, ben absoluut hoogsensitief maar tot een tijd terug zag ik dat vooral als obstakel, als ‘last’. Als zwakte. Ik beredeneerde alles vanuit de masculiene (mannelijke) energie. Hard werken, positieve mindset, lange dagen, kom op stel je niet aan. Je moet opofferen om succes te behalen. Achteraf gezien totaal niet vanuit flow. Er zaten flow momenten tussen, absoluut, maar het koste vooral veel energie.

Ik merkte dat ik toe was aan de volgende stap. Echt een stap naar binnen, echt gaan aankijken wat er aangekeken mocht (en mag) worden in plaats van ervoor weglopen door maar door te knallen en hard te werken. Dit was geen alignment, dat voelde ik heel duidelijk. Maar hoe dan wel? Ik volgde Nadja al een hele tijd en toen zij een membership ging lanceren voelde ik meteen dat ik daarbij moest zijn. Dat zij me een volgende stap kon laten zien. Een hele andere route dan ik tot nu toe bewandeld heb. Het was tijd om aan mijn feminine kant te gaan werken en te gaan zien hoeveel kracht daarin schuilt. Mijn intuïtie, weer echt connecten met mezelf. Gaan vertrouwen op mezelf. Dit is nu de vierde maand en bizar wat het me allemaal al gebracht heeft aan inzichten. Aan shit die ik heb mogen doorvoelen en loslaten. Laagje voor laagje gaat eraf. Tot er niks anders overblijft dan de meest pure versie van mezelf. En dat is een ongoing proces hè. De eerste maand ging over: standing in your sovereign power, maand twee ging over money healing en afgelopen maand ging over de moederwond. Ik heb zoveel geleerd, over mezelf, over patronen die ik eerst niet eens doorhad, over hoe ik mezelf daardoor soms blokkeer.

Door dat werk merk ik dat het weer gaat stromen. Dat ik stappen zet op mijn zielsmissie die dus veel breder is dan ik tot voor kortgeleden nog dacht. Er komen dingen op mijn pad, ik voel heel duidelijk wat ik wil en mag gaan doen en ik voel een kracht in me die ik nog niet eerder zo duidelijk heb gevoeld. Een missie. En daar werd het Moms in power membership geboren. Ik ga een community lanceren. Ineens. Super clear zag ik het voor me. En vooral: voel ik het. Want als ik daarmee bezig ben gaat er letterlijk een vuurtje aan. Een tijd terug ben ik ook bezig geweest met Human design en een stukje astrologie. Nu ik met het moms in power membership bezig ben vallen achteraf heel veel puzzelstukjes op hun plek. Ik struggelde al een hele tijd. Voelde dat er meer was maar ik kon er mijn vinger gewoon niet opleggen. Ik kwam er niet bij. En dus besloot ik er doorheen te gaan. The only way out is in. Die tools kreeg ik in het membership van Nadja en nu voel ik alles letterlijk weer stromen. Creatiekracht.

Ik ben achter de schermen hard bezig met het membership, komende weken zal er meer duidelijk worden maar in grote lijnen ga ik een groep mama’s bij elkaar brengen die allemaal op zoek zijn naar persoonlijke groei. Die in hun kracht willen en mogen gaan staan. Ik wil verbinden, connecten met elkaar en vooral delen. Het is zo nodig in deze tijd en ik kan er nog uren over doorkletsen (of typen). Onderwerpen die in de community aan bod gaan komen zijn: journallen, mindset, antroposofie, vrijeschool (waldorf), miracle morning, plannen, boekentips, podcasts, workouts, voeding (orthomoleculair), supplementen, law of attraction en spiritualiteit.

Één ding weet ik ook zeker en dat is dat het qua prijs super laagdrempelig gaat zijn omdat ik juist wil dat dit voor iedereen toegankelijk is. Er komt snel een maillijst aan waardoor ik je op de hoogte kan houden van de voortgang, updates en wanneer we gaan starten. Ook heb ik op Insta beloofd een keer live te gaan om meer uit te leggen, dus dat komt er ook aan. Voor nu mag je me gerust je mail even doorsturen via mail of een pb via insta dan zet ik je alvast op de lijst voor meer info en updates.

Suuuuuper excited!

Liefs van mij

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.