Home » Weekly favorites: random pics

Weekly favorites: random pics

Photodiary2

Het is alweer een hele tijd geleden (eind augustus) dat ik mijn laatste Weekly favorites deelde dus het wordt hoog tijd om deze weer ‘Weekly’ te maken en op te pakken.

PSVEen tijd terug mocht ik van het management van PSV een wedstrijd uitzoeken om te kijken. We kozen voor PSV – Wolfsburg (Championsleague), ik nam Vanja, papa en Willy mee. We zaten in de VIP box op de Business- en Sponsoretage. We hebben een super avond gehad, echt genoten! PSV won ook nog!

PSV1Even een borrel samen voordat de wedstrijd ging beginnen.

Een ‘werkfoto’, hier was ik spreekster op het Business Building Seminar in Cuijk. Voelt niet als werken omdat ik het zo leuk vind om te doen.

OliebolWazige foto, sorry! Toen Vanja en ik even in de stad waren stond er een oliebollenkraam…

Milk and CookiesWe gingen lunchen bij Milk & Cookies.

TaartVorige week was Vanja jarig en had Vanja’s zus deze Minion taart gebakken, super lekker!

VerrassingDaar hoort een verrassingsfeestje bij!

koffieRustmomentje.

WerkplekHier was ik thuis aan het werk. Thuiswerken is iets waar ik heel erg van kan genieten. Soms schiet de balans er nog wel eens bij in, ik wil dit weer wat meer gaan plannen.

LunchSnelle simpele lunch met brood, jam en tomaten tapenade.

CoffeeAfgelopen vrijdag gingen we bij Kevin en Linda op bezoek en ze hadden voor ons gekookt, heerlijk. Na afloop een lekkere cappuccino (met wat lekkers).

KimberleyZaterdag na de wekelijkse bootcamp hebben we nog gewerkt. Kimberley hadden we al heel lang niet meer gezien dus super gezellig dat we weer even konden bijkletsen.

Zaterdagavond aten we bij Sushimi met Papa en Mill. Ik hou van sushi!

Herbalife ActiveGisteren was ik gastspreekster bij het Herbalife Active Event in de Amsterdam Arena bij Ajax. Ik mocht alle gasten meer leren over de sportvoeding van Herbalife.

Vera PauwEn gisteren ontmoetten we Vera Pauw. Vera is coach van het voetbalelftal van Zuid-Afrika dat zich geplaatst heeft voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Wat een powervrouw zeg, haar verhaal heeft me diep geraakt en mooi om te zien hoeveel baat ze hebben bij de Herbalife producten. Dankbaar dat ik met zo’n A merk mag werken en mensen mag helpen naar een Healthy Active Lifestyle!

 

 

Deel:

2 Reacties

  1. 23 november 2015 / 13:13

    Heerlijk verslag en geweldige foto’s! En die minion taart, geweldig haha 😀
    En plannen schiet er hier ook wel eens bij in maar dat moet kunnen toch? 😉

  2. 1 december 2015 / 19:39

    Wat is de minion taart onwijs gaaf zeg haha! Leuk weekoverzicht, de sushi ziet er ook heerlijk uit 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.