Home » Plog: dagje naar Burgers Zoo

Plog: dagje naar Burgers Zoo

Vorige week gingen we met Vanja’s kant van de familie een dagje naar Burgers Zoo in Arnhem. Het was denk ik wel tien jaar geleden dat ik daar voor het laatst ben geweest. Het blijft een heel mooi park en we hebben een fantastische dag gehad. Kijk je gezellig mee naar de foto’s?

Burgers Zoo

Rond kwart voor 10 waren we in het park, we hebben er zin in! We zouden in eerste instantie met de ‘van Pol kant’ een midweek ergens naartoe gaan maar helaas kon niet iedereen vrij krijgen van het werk. Toen besloten we om de midweek te schrappen en een dagje naar de dierentuin te gaan, altijd leuk!

Burgers Zoo

Ik kon me niks meer van het park herinneren, alleen nog een klein beetje van het Bush gedeelte aangezien het daar zo plakkerig ‘klef’ warm is. Op de een of andere manier was dat me wel bijgebleven. Maargoed, eerst kwamen we langs de olifanten en we hadden geluk want ze stonden heel dichtbij.

Burgers Zoo

Lot ging uiteraard ook gewoon mee. Op dit soort dagen is de Tula draagzak ideaal, ze keek haar ogen uit. We waren alleen een hoedje vergeten tegen de zon, het was die dag namelijk super lekker weer. Er zat nog een mutsje in de luiertas wat nog net paste zodat ze in elk geval niet zou verbranden op haar hoofdje maar dit geeft natuurlijk geen schaduw. Dus we hebben maar een beetje opgelet dat we niet vol in de zon liepen.

Burgers Zoo

Lot kreeg er verder nog weinig van mee, maar de flamingo’s waren volgens mij wel geslaagd.

Burgers Zoo

Kijk hoe mooi!

Burgers Zoo

We gingen ook even een kijkje nemen bij ‘Sophie de Giraf’. Dit is het merk van Lots favoriete bijtring. Dus ook de Giraf in Burgers Zoo heette daarom Sophie.

Burgers Zoo

Tussendoor sliep Lot bij papa in de draagzak.

Burgers Zoo

Tante Judith met neefje Efe.

Burgers Zoo

Topwagen hoor die Joolz Day2 Earth. We kochten de dag ervoor de bijpassende parasol, beste aankoop ever! Daarvoor deden we de ventilatiegaten vaker open en hingen we een hydrofieldoek op tegen de zon maar dat was niet heel praktisch.

Burgers Zoo

In de warme bush, even een familie foto. Lot sliep gewoon door.

Burgers Zoo

Daar ben ik weer, druk aan het spelen met Sophie de Giraf.

Burgers Zoo

Beren mochten natuurlijk ook niet op de route ontbreken.

Burgers Zoo

Lot kwam iets moeilijker in slaap dan normaal, maar sliep haar volgende slaapje in de wagen.

Burgers Zoo

Aapjes kijken.

Burgers Zoo

Even uitrusten bij de apen. Wat hadden we geluk met het weer, het was niet TE warm maar gewoon heerlijk zonnig. Perfect voor zo’n dag.

Burgers Zoo

En tot slot de tijger, wat een prachtige beesten!

Rond 4 uur zijn we weer naar huis gereden en sloten we af met frietjes bij Vanja’s ouders. Lot heeft de terugweg (uiteraard) als een blok geslapen, helemaal knock-out.

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.