Home ยป Q&A: zou je me willen helpen?

Q&A: zou je me willen helpen?

Q&A

Hee hallo, mag ik je iets vragen? Ik vind het super leuk dat mijn blog zo groeit en dat de artikelen zo goed gelezen worden, thanks daarvoor! Maar juist daarom ben ik heel benieuwd naar wat jullie leuk vinden om te lezen/zien? Daarom heb ik je hulp nodig, dus zou je me willen helpen?

Natuurlijk kan ik in de statistieken zien welke artikelen goed gelezen worden en welke minder goed maar ik schrijf voor jullie. Omdat ik jullie graag op de een of andere manier wil inspireren! En ik vind het sowieso ook erg leuk om te schrijven en te editen maar als ik merk dat het ook gelezen en bekeken wordt is dat natuurlijk nog veel leuker! En dat zette me aan het denken…

Dus ik vraag me af waar jullie graag over willen lezen of wat jullie graag in de vlogs willen zien? Zou je me dit alsjeblieft willen laten weten in de comments? 

Willen jullie meer over voeding lezen en zo ja, waarover? Onderwerpen? Vragen die je hebt? Misschien kan ik er wel een leuke Q&A video van maken of je vraag beantwoorden in een nieuw artikel.

Wil je meer weten over dingen die ik persoonlijk doe qua voeding? En zo ja, waarover wil je graag meer weten? Of juist meer over sport?

Of meer recepten?

Wil je nog andere dingen zien in de weekvlogs? Of is het een idee om een keer een voedingsonderwerp te doen in een vlog?

Of wil je meer lezen over onze zwangerschap? Of juist minder, dat kan natuurlijk ook ๐Ÿ˜‰

Kortom, shoot me! Je zou me er erg mee helpen ♡

Dankjewel alvast!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.