Recept: Omelet met paprika, champignons en ui

omelet

Vandaag een recept, afgelopen week maakte ik deze omelet met paprika, champignons en ui. Lekker, snel en makkelijk, ideaal!

Wat heb je nodig?

  • 2 eieren
  • 3 el melk
  • 1 el fijngehakte ui
  • 1/4 rode paprika
  • een paar champignons (ik heb er een stuk of vijf gebruikt)
  • zout, peper
  • 1 el olijfolie

Hoe maak je het klaar?

Breek de eieren boven een kom. Voeg de melk, zout en peper toe (naar smaak) en klop het mengsel licht schuimig. Verhit de olie in een (kleine) koekenpan met antiaanbaklaag en wacht tot de olie goed heet is. Bak eerst 1 eetlepel fijngehakte ui, paprika en plakjes champignons in het hete vet. Giet daarna het eimengsel in de koekenpan. Draai het vuur laag en bak de omelet tot de onderkant begint te kleuren en de bovenkant bijna droog is. Vouw de omelet dubbel en laat hem op een bord glijden.

Smakelijk!

Ik heb deze omelet als lunch gegeten met een speltbeschuit met geitenkaasspread, yum!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

 

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.