Vandaag heb ik een recept voor jullie dat snel klaar is en super simpel is, met erg veel verse groenten!
Wat heb je nodig?
Hoofdgerecht voor 2 personen
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rode paprika
- 125 gram kastanjechampignons
- 1 paksoi
- 3 el olijfolie
- 200 gram runderreepjes
- 3-4 el oestersaus (wij gebruikten oester/sojasaus)
- 200 gram ongekookte (zilvervlies)rijst
- zout, peper
Hoe maak je het klaar?
Pel en snipper het sjalotje en de knoflook, snijd de paprika in stukjes, maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
Snijd een stukje van de stronk van de paksoi af, was de balderen en snijd ze in repen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes op hoog vuur rondom bruin (ca. 2 minuten). Voeg de groenten en de champignons toe en roerbak ze mee tot ze bijna zacht zijn (ca. 5 minuten).
Voeg oestersaus naar smaak toe en proef of er zout of peper nodig gis. Lekker met rijst of mie.
Eet smakelijk!
Volg mij via Bloglovin’, Instagram, Facebook of Youtube.
Dit recept is heerlijk.
We hebben alleen de woksaus vervangen door teriyaki.
Dankjewel voor dit heerlijk recept.