Home » Review: I love my succes planner

Review: I love my succes planner

I love my succes planner

Ik heb al zoveel planners geprobeerd, maar dan ook echt. Als schoolmeisje kocht ik elk schooljaar altijd minimaal drie agenda’s, mijn moeder werd er gek van. Toen ik mijn eigen bedrijf startte was ik dan ook driftig op zoek naar dé planner. Ik probeerde desk planners, digitale planners, agenda’s. Ik zocht naar een planner die gericht was op ondernemers, niet alleen weekplanningen en maandoverzichten. Ik probeerde de Passion Planner, de Happiness Planner. En los van dat het allemaal prima planners zijn was ik mijn perfecte match nog niet tegengekomen. Tot nu, want ik ben razend enthousiast over deze I love my succes planner!

Laat ik even vooraf zeggen dat ik hem gewoon zelf gekocht heb. Ik geef altijd mijn eerlijke mening ook als ik producten ontvang om te reviewen maar dit is zo’n product waar ik zelf naar op zoek ben gegaan, zelf ben tegengekomen en dus ook zelf heb gekocht.

Het brein achter de planner komt van Debbie en Maartje. Twee ondernemers die besloten dat het tijd werd voor een planner die niet alleen retegoed is, maar die je ook inspireert om te genieten van het leven, van je vrijheid als ondernemer en om creatief te zijn in het ondernemerschap.

Precies. Dit.

I love my succes planner

De planner begint met het stellen van jouw doelen op de korte- en lange termijn. Deze ga je steeds verder opsplitsen en voor je het weet heb je een plan om dagelijks met je doelen aan de slag te gaan. Ik heb de planner bladzijde voor bladzijde gevolgd en als ik er nu in werk weet ik dus zeker dat alle to do’s die er gedaan moeten worden leiden tot die ene droom, of dromen natuurlijk. En dat geeft mega veel rust! Mij althans. Weten dat als je stap voor stap de dingen uitvoert je bij je doel gaat komen. Vertrouwen.

In het begin maak je dus ook een jaarplan. En een uitgebreid jaarplan ook, fantastisch. Je kijkt echt naar alle facetten van je bedrijf wat bij mij zorgde voor nog meer vertrouwen en het besef zelfs van zie je wel, ik ben/heb een bedrijf. Act like it!

I love my succes planner

De planner is opgedeeld in kwartalen waarbij het vooruitblikken maar zeker ook de reflectie niet ontbreekt. Opgesplitst in persoonlijke- en bedrijfsdoelen met zelfs een financiële overview. Je maakt dus ook echt omzetdoelen per kwartaal en een plan met hoeveel nieuwe klanten je gaat maken en hoe je dit gaat realiseren. En dat is precies waarom ik er zo enthousiast over ben. Wat ik miste bij andere planners. Die gingen over happiness en mindset maar niet specifiek ook over het ondernemen. En de vrijheid, wat wij juist zo belangrijk vinden.

I love my succes planner

Elke week eindigt met een check-out waardoor je de week echt kunt afsluiten en start vervolgens weer met een check-in. Ik kijk er elke zondag of maandagochtend naar uit om mijn plan voor die week weer duidelijk te hebben. Als ik de planner heb ingevuld ben ik klaar voor die week, weet ik zeker dat ik niks mis en dat ik dus aan het eind van de week weer een stap dichter bij mijn dromen ben.

Het stukje over de persoonlijke balans was voor mij een eye opener en confronterend tegelijkertijd. Ik ben echt van de balans, dat weten jullie inmiddels maar ook bij mij ontbreekt die af en toe weleens. Zeker sinds ik mama ben en al helemaal sinds ik zwanger ben van nummer twee. Ik ben iemand die overzicht nodig heeft, het totaalplaatje moet kunnen zien. En yes, dat is echt helemaal terug en daardoor sta ik enorm in mijn kracht.

I love my succes planner

Dan zijn de kwartalen opgedeeld in maanden en vervolgens weer in weken. Wat ik heel tof vind aan de weekoverzichten is dat je elke dag drie mega impact acties plant. Drie dingen die er echt voor gaan zorgen dat er een shift plaatsvindt in je business. En ook dat is mindset want door de andere planners plan ik eigenlijk altijd al zo’n drie ‘hoofdtaken’ die prioriteit krijgen. Maar dat klinkt toch net iets minder sexy als een mega impact taak. Dat klinkt als succes en wordt daardoor een feestje voor mij om in te vullen.

Je geeft ook elke dag je energie aan, heel fijn voor een totale overview en om bij te kunnen sturen. Zoals jullie weten plan ik op dinsdag en donderdag een mamadag. Toch gebeurt het weleens dat ik op die dagen stiekem aan het werk ben omdat ik het zo leuk vind. Op zich niks mis mee maar ik zie heel duidelijk terug dat ik dan moeite heb om mijn energie de hele week hoog te houden. Waardevolle informatie! Die ervoor zorgt dat ik nog strikter naar mezelf ben dat ik op dinsdag en donderdag dus niet werk en echt bewust tijd heb om samen met Lot te zijn. Win-win!

Je vindt bij elke week een nieuwe quote ter inspiratie en je wordt uitgedaagd om zelf een affirmatie te zoeken. Ook weer zoiets leuks! En onderschat de waarde van gedachtes niet. Ik heb me er al een paar keer op betrapt dat die affirmatie dus ook echt in mijn hoofd zit die week want je ziet hem natuurlijk de hele tijd staan en onbewust ga je hiermee aan de slag. Krachtig!

Aan het eind van elke maand vind je ook een financieel overzicht waar je de kilometer registratie kwijt kunt en ook een balans kunt invullen van je inkomsten en uitgaven.

Tot slot mag de vormgeving natuurlijk niet ontbreken. Ik ben daar gevoelig voor. En deze planner maakt het helemaal waar. Ik zou het bijna mijn bijbel noemen, nu al. Ik neem hem overal mee naar toe en ben er de hele week in bezig. Ik weet dat er al wat volgers zijn die de planner hebben aangeschaft omdat ik er zo enthousiast over ben en dat vind ik super leuk want ik wil heel graag anderen inspireren. Word ik blij van. Delen. Helpen. Iets doorgeven. Iets terugdoen.

Toen dacht ik, als ondernemer zijnde: Kan ik er wellicht een affiliate link in plaatsen. Dat wil zeggen dat als je net zo enthousiast bent over de planner als ik en hem zou kopen via die link ik een klein percentage van de aankoop zou krijgen. Zonder dat jij meer betaald. Zo kan mijn blog blijven bestaan en kan ik jullie blijven inspireren. Iedereen blij. Toch?

De planner kost normaalgesproken 57 euro maar omdat we inmiddels alweer halverwege 2018 zijn hebben Debbie en Maartje hem via hun website online staan voor 37 euro. Ik kan alleen een affiliate link aanmaken voor die 57 euro en dat is natuurlijk onzin en druist tegen mijn principes in dus dan maar geen affiliate link, want mijn hoofddoel is iemand inspireren en helpen. Ben je net zo enthousiast als ik dan zou ik zeker even op de I love my succes planner website kijken en hem lekker daar aanschaffen, scheelt toch weer.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.