Home » Smoothie | Pêche-melba

Smoothie | Pêche-melba

DSC_0730Tijd voor weer een nieuw smoothie recept, altijd weer leuk om wat nieuws te proberen! Vorige keer koos ik voor een groene smoothie, deze keer ging ik voor een fruitigere variant.

Smoothie | Pêche-melbasmoothie

Ik koos voor een nieuwe versie van de klassieke pêche melba. Dit is een super eenvoudige perziksmoothie maar ik voegde er nog frambozen, citroensap en honing aan toe voor een lekkere twist.

Ingrediënten

  • 75 gram frambozen
  • Kneepje citroensap
  • 1 theelepel honing
  • 2 perziken, gepeld, ontpit en in vieren
  • 1,2 dl magere naturel yoghurt (ik koos voor halfvolle yoghurt)
  • 0,6 dl halfvolle melk

Doe de frambozen, het citroensap en de honing in een blender en mix ze glad. Giet dit in een glas en zet dit apart (je kunt eventueel de pitjes eruit zeven). Spoel de blender niet om! De restjes frambozensap geven de perziksmoothie een mooie lichtroze kleur.

ready to mix*Oké, dit ziet er niet heel smakelijk uit maar in de blender kreeg ik de frambozen niet goed glad dus ik dacht ik gebruik even een staafmixer maar die begaf het natuurlijk weer dus de frambozen waren bij mij nog in kleine stukjes (had ook wel wat achteraf haha)

Doe nu de perziken, yoghurt en melk in de blender en mix alles in 1 minuut glad. Giet de smoothie in een grote kom, roer de frambozencoulis (het glas dat je apart hebt gezet) er met een paar losse slagen door, giet het in een glas en GENIETEN maar!

ready klaar

Gaan jullie hem proberen? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vond!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.