Home » Smoothie | Spinazie, Banaan, Mango & Kokosmelk

Smoothie | Spinazie, Banaan, Mango & Kokosmelk

DSC_0536Het leek me leuk om eens wat vaker smoothies te maken maar net zoals met zoveel andere dingen was het er nog steeds niet van gekomen. En waar haal ik een smoothie recept vandaan? Tijd voor verandering dus!

Ik had geen idee waar ik moest beginnen, ik heb ooit eens een leuk boekje gekregen over sappen en smoothies dus ik heb een leuke uitgezocht en ben aan de slag gegaan. Het stelt natuurlijk ook niet zoveel voor, boodschappen doen, alles in de blender en klaar!

Smoothie | Spinazie, Banaan, Mango en Kokosmelk

Ik koos voor een groene smoothie, altijd al eens willen proberen! Mijn blender was niet groot genoeg om alle spinazie in één keer erin te doen dus heb ik de helft gepakt (blender even aan zodat het klein gemaakt werd) en hierna de andere helft erbij gedaan. Ging prima!

Ingrediënten

  • 125 gram mango (ik nam verse, maar diepvries kan ook. Dan wordt de smoothie meteen lekker koud)
  • 1 banaan
  • 200 gram spinazie
  • 150 ml kokosmelk
  • 150 ml water

Ik vond hem heel lekker, je haalt er ongeveer 3-4 smoothies uit! De banaan proefde ik heel goed en een vleugje kokos, yum! Hij werd ook echt felgroen, vond het er wel mooi uit zien!

DSC_0540

Gaan jullie hem ook een keer maken?

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.