Home » Spam je blog!

Spam je blog!

Spam je blog

Vandaag een spam je blog! Normaal heb ik een hekel aan spamreacties. Jeweetwel – zo’n reacties niet om de reactie maar om een blog te promoten.

Ik weet dat er best wat lezers zijn die zelf ook bloggen en ik vind het leuk om te weten wie jullie zijn! Normaal mogen reacties dus geen reclameborden worden, vandaag wel! Vertel in een reactie wat over je blog en plaats er een linkje bij. Ik ga alle blogs zelf ook bezoeken want ik ben ook weer op zoek naar wat toffe blogs om te gaan volgen. Want ja, bloggen is gewoon super leuk!

Dus, kom maar op met jullie reacties en blog! Laat in de reactie jouw bloglink achter en vertel er iets over. Doordat je een link in een reactie post kan deze in de spam terecht komen. Don’t worry… als je je reactie niet ziet verschijnen, dan zal ik hem even modereren en eruit halen. 

 

Liefs Nicky

Deel:

31 Reacties

 1. 10 februari 2016 / 13:23

  Leuk dat er gespamt mag worden! Ik ben Lianne, een beginnend blogster, van http://www.de-zoetekauw.nl en deel allerlei zoete recepten en gezellige keukenpraatjes. Kom dus gezellig langs in mijn bakkerij, waar lekkere en zoete recepten de hoofdrol hebben. Bijrollen zijn er voor hartige en gezonde recepten.

  • 15 februari 2016 / 13:08

   Bedankt voor je reactie! Wat een leuke blog heb je, als ik wat moet bakken dan zal ik zeker even rondneuzen! Onze oven is alleen kapot dus dat is even lastig haha 🙂 succes!

 2. 10 februari 2016 / 13:31

  Wat een leuk idee, zo kan ik ook nog wat nieuwe blogs ontdekken
  Ik blog nog maar een tijdje op http://www.loembos.wordpress.com. Daar blog ik over vanalles en nog wat, over heerlijke gluten- en lactosevrije recepten, over mijn chronische ziekte, over mijn net opgestarte business…
  Neem gerust een kijkje en laat gerust maar iets weten wat je ervan vindt
  Xo Michelle

  • 15 februari 2016 / 13:30

   Hoi Michelle, leuke blog heb je! Tof dat je ook in het Engels blogt! Heel veel succes! Liefs

 3. 10 februari 2016 / 13:54

  Hahahaha wat grappig dat het deze keer eens mag!
  Ik kwam hier via spam je blog op facebook…

  Ik heb twee blogsjes. Eén met tekenlesjes over de opdrachten die ik geef in de klas (tekenlesjes.be) en een persoonlijke blog over diy, haken, opvoeden, opinie, mama zijn, meer bewegen en gezondere voeding zoeken als suikerverslaafde, … (breed dus 😉 )

  • 15 februari 2016 / 13:35

   Hoi Ilse, ik vind het juist leuk dat je blog wat breder is. Ik volg zelf veel persoonlijke blogs juist omdat ik de wisselende onderwerpen zo leuk vind en je toch de blogger een beetje leert kennen 🙂 Ga zo door!

 4. 10 februari 2016 / 16:46

  Wat leuk en lief!
  http://www.matteandshimmer.nl is mijn beautyblog, met een vleugje lifestyle en er zal af en toe een recept voorbij komen. Ik blog sinds december 2015, nog niet zo lang dus 🙂 vind het heel leuk als je een kijkje neemt!

  • 15 februari 2016 / 13:37

   Lief dat je reageert! Jouw blog kende ik al, thanks voor alle leuke reacties tot nu toe! Je staat ook in mijn leeslijst inmiddels dus I’m following you haha 🙂

 5. 10 februari 2016 / 17:57

  Hoi en leuk! ik ben Diesna Loomans, vind het trouwens ook leuk om in contact te komen met andere bloggers en vlogger betreft, health-fit-happy-lifestyle! Mijn blog= http://www.ohmyfitness.nl . Ik ben pas sinds januari echt begonnen met mijn website, maar het gaat al leuk! Ik heb nog wel wat moeite met echt elke dag iets publiceren, omdat ik ook nog mijn andere werk heb… maar ik doe toch mijn best! Heel veel liefs Diesna Loomans

  • 15 februari 2016 / 13:42

   Hoi Diesna, wauw wat een toffe blog heb jij, ook qua lay out! Elke dag bloggen is voor mij ook nog een uitdaging inderdaad. De ene keer gaat dat wat beter dan de andere keer. Ik wil graag vooruit werken zodat ik wat ruimte heb. Succes! Liefs

 6. 10 februari 2016 / 19:41

  Dankjewel dat we mogen spammen.
  Ik ben Kelly en momenteel ben ik 20 weken zwanger, mijn blog gaat dus nu over mijn zwangerschap, na de geboorte zal het overgaan in blogs over het moederschap.
  Je kunt een kijkje nemen op http://sneakpeekofmylife.com

  • 15 februari 2016 / 13:48

   Ha Kelly, leuk dat je reageert! Wat leuk dat je zwanger bent, gefeliciteerd! Dat lijkt me zo’n speciale tijd, wij hebben nog geen kinderen. Leuke blog heb je, heel clean qua lay-out ook 🙂 Liefs

 7. 10 februari 2016 / 19:45

  Hoi 🙂 ik volg jouw blog al een tijdje, dus super leuk dat je dit doet! (Ik zag dat ik je nog niet op Bloglovin volgde, dus dat ben ik meteen maar even gaan doen)

  Ik leer door dit soort artikelen zelf ook altijd leuke nieuwe blogs kennen. Ik schrijf zelf vooral over films, maar ook over series, muziek, mijn persoonlijkheidsstoornis. Gooi er af en toe ook een aantal lifestyle en beauty artikelen tussendoor. Ik ben te vinden op http://www.mcurl.nl

  • 15 februari 2016 / 13:52

   Ha Patricia, toffe blog en wat een mooie reden heb je om te bloggen! Wat leuk dat je mij al volgde 🙂 Liefs

 8. 10 februari 2016 / 20:12

  Leuk! Ik schrijf artikelen over van alles wat met voeding, fitness en supplementen te maken heeft op http://voeding-en-fitness.nl/. Mijn site heeft dus wel raakvlak met jullie blog 🙂

  Tof ook dat jullie beide (ex) topsporters zijn en zodoende samen een hoop kunnen delen qua sport, training en gezonde voeding!

  • 15 februari 2016 / 13:55

   Ha Marvin, wat leuk dat je zelf ook veel bezig bent met voeding en fitness! Mooi eigen verhaal heb je ook zeg! Ik kom nog vaker een kijkje nemen 🙂 Succes!

  • 15 februari 2016 / 13:57

   Hoi Darina, wat gaaf dat je een boek schrijft! Dat zou ik ook ooit nog wel willen doen! Gaaf dat je in het Engels blogt! Liefs

 9. 11 februari 2016 / 21:56

  Fijn dat we even mogen spammen! Ik ben nog een groentje in de blog wereld, maar vind het nu al super leuk om te doen!
  Ik schrijf graag over lifestyle en fashion op mijn (nieuwe) blogje http://www.cindeline.blogspot.be
  Hopelijk kom je even langs x

  • 15 februari 2016 / 13:59

   Thanks voor je reactie Cindeline! Leuk dat je ook gestart bent met bloggen! Gewoon lekker doorgaan, je vind vanzelf je weg :)! Heel veel succes!

 10. 12 februari 2016 / 10:31

  Super leuk, hier doen we graag met mee. Marlie en Felice is een webwinkel met een blog, denk aan recepten en leuke sfeerbeelden. Op de shop hebben we mooie serviezen van Villeroy & Boch, Arzberg en Iittala maar ook Jamie Oliver, KOOK, Alessi en meer. Kom gerust eens langs!

  • 15 februari 2016 / 14:04

   Ha Tamara, bedankt voor je reactie! Wat leuk dat je een webwinkel hebt gecombineerd met een blog 🙂

 11. 12 februari 2016 / 19:10

  Nieuwe blogs leren kennen is altijd leuk!

  Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Dit kan zijn over sport of interieur, maar ook over beauty en/of fashion. Ik zou het leuk vinden als je eens op mijn blog keek en een reactie achter laat, zodat ik jou blog ook kan bezoeken!

  Liefs,
  Susan

  D-lightful.blogspot.nl

  • 15 februari 2016 / 14:06

   Hoi Susan, leuk dat je over verschillende dingen blogt! Leuke naam ook! Heel veel succes en plezier met bloggen! Liefs

 12. 13 februari 2016 / 16:50

  Leuk dat je dit doet. We hebben elkaar wel eens gezien tijdens een Extravaganza of LDW training. Ik heb een blog waar ik deel waar ik op dat moment mee bezig ben. Dit is van hardlopen op mijn vibram schoenen tot de dingen die ik op dat moment beleef. Eigenlijk een blog gewoon over mij.

  Ik zit ook op bloglovin en je vind mijn blog op mijn site http://www.welzijnspraktijkcorposano.nl

  Ga door met het schrijven van je leuke blog en tot een volgende keer dat we elkaar tegenkomen.

  Groetjes Karin

  • 15 februari 2016 / 14:09

   Ha Karin, wat leuk dat je ook blogt! Wat gaaf dat je ook Thaise massages geeft 🙂 Liefs

 13. 14 februari 2016 / 22:03

  Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

 14. 19 februari 2016 / 08:37

  Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 15. 29 februari 2016 / 15:50

  Hey!

  Ik had nog geen tijd gehad om te reageren, maar ik weet dat je mijn blog al kent.
  http://dietistenpraktijkmaakjenietdik.nl/wordpress/

  Ik schrijf vooral over lifestyle en het dagelijks leven.
  Op mijn blog kun je terug lezen dat het ook voor een diëtist niet altijd gemakkelijk is om een gezond gewicht te krijgen en te behouden. Wij zijn ook maar mensen, haha.
  Dat is ook mooi aan jou blog. Jij laat ook zien dat je bepaalde dingen hebt waar je mee worstelt.

  Sinds kort zit ik op bloglovin’ wat ik echt héél handig vind. En sinds vandaag heb ik ook de button toegevoegd op mijn blog.

  Ik ga ook eens een kijkje nemen op de blogs en websites van de anderen die hebben gereageerd.

 16. 1 maart 2016 / 08:56

  Hallo mijn naam is Jessica en ik ben een meisje van 16 die de trotse eigenaresse is van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com ik post over lifestyle, fashion, beauty en verder over alle onderwerpen die ik interessant vind. Mijn lezers mogen mij altijd tips en tops geven om mijn blog te verbeteren, zolang ik maar bij mezelf blijf met het bloggen dat vind ik het aller belangrijkste.

 17. 6 maart 2016 / 13:38

  Hoi! Ik ben Joyce, 31 jaar en ik schrijf over mijn ervaringen die ik meemaak met het hebben van Borderline Persoonlijkheidsstoornis.
  Sinds kort ben ik ook begonnen met bloggen over het afvallen, waar ik hard mee bezig ben en de verhuizing naar mijn eerste koopwoning!

  Neem snel een kijkje op http://www.mylifeinamoment.nl
  En meld je aan om via de mail mijn blog te volgen!

  Liefs, Joyce

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.