Home » Speelkamer update: nieuwe posters van Gallerix

Speelkamer update: nieuwe posters van Gallerix

Een nieuwe samenwerking met het postermerk Gallerix!

We zijn in huis nog volop bezig met de afstyling. We hebben net ons dromenbord gemaakt voor 2023 en komend jaar willen we heel graag echt de puntjes op de i gaan zetten in elke kamer. Zo zijn de slaapkamers van de kids en ook die van onszelf bijvoorbeeld echt nog niet af. Ja er staat een bed en kledingkast in en verder prima maar er staan ook nog onuitgepakte dozen achter de deur en er hangt nog niks aan de muur haha. Dus toen Gallerix vroeg of ik een samenwerking wilde doen voor wandposters dacht ik meteen aan de speelkamer! Heeeeel erg blij met deze lieve kinderposters. Ik koos een levensboom, die verbind voor mij met het stukje borstvoeding maar ook met de tree of life in het algemeen en dat alles met elkaar verbonden is. Dat je doet wat je hart je ingeeft en goed zorgt voor jouw eigen levensboom en dus levensweg. De andere poster is een hele liefdevolle met een moederkonijn en een baby konijn. Die staat voor mij voor het stukje liefde en zachtheid dat we mee willen geven. De veilige haven en dat we er altijd zullen zijn voor ze. Op welke manier dan ook. Ik ben zelf niet zo’n schilderij of poster type. Ik zal niet zomaar iets ophangen in huis omdat het gewoon een mooi plaatje is. Voor mij is het belangrijk dat er een betekenis achter zit 🫶🏻 dus ik dacht laat ik deze even met je delen.

Op de website van Gallerix vind je heel veel posterinspiratie en ook heel veel fotowand inspiratie waar je heel veel voorbeelden kunt zien en zo dus ook makkelijk kunt zien wat bij jullie thuis past.

Je kunt ook van je stad of dorp een poster laten maken, dit zijn de Map Posters.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?