Home » Tips en tricks: de mooiste foto’s tijdens je zwangerschap en straks met de baby

Tips en tricks: de mooiste foto’s tijdens je zwangerschap en straks met de baby

foto's zwangerschap

Sinds het moment dat ik zwanger ben en er een nieuw leventje in mijn buik groeit is er een wereld voor me open gegaan. Ze noemen het weleens een rollercoaster en anders dan dat kan ik het ook niet benoemen. Vooral een positieve rollercoaster met prachtige momenten!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Smartphonehoesjes.nl 

 

Natuurlijk wil ik dit allemaal vastleggen om later nog eens terug te kijken en het is super leuk om te zien hoe je buik groeit tijdens zo’n zwangerschap.

Je lichaam verandert van week tot week. Soms groeit mijn buik een week heel snel en soms staat het weer even ‘stil’. Ik groei voornamelijk naar voren waar ik stiekem heel blij mee ben. Hoe groter mijn buik hoe trotser ik word, ondanks dat hij soms best wel in de weg zit nu ik inmiddels 33 weken zwanger ben. Daarnaast vind ik het super leuk om vlogs te maken van elke week met daarin ook een zwangerschapsupdate, ook een dankbare herinnering voor later en ik vind het ook leuk om jullie mee te nemen in mijn zwangerschap.

Maar hoe zou dat zijn als de kleine er straks is? Zeker weten dat we dan veel foto’s gaan maken maar hoe we dat het beste kunnen doen dat moeten we natuurlijk nog gaan uitvogelen. Ik gebruik zelf mijn vlogcamera om foto’s te maken maar ik maak ook heel veel foto’s met mijn telefoon. Ik heb zelf een iPhone 6 Plus. Hieronder heb ik wat handige tips & tricks verzameld hoe je het beste foto’s kunt maken met je smartphone:

  • Een selfiestick is een praktische en kindvriendelijke gadget waar je toffe foto’s mee kunt maken. Je kunt hem met één hand bedienen en zo dus makkelijk overzicht houden over je kind. Voor onderweg zijn er tegenwoordig ook al mini selfiesticks die makkelijk in je tas passen omdat ze wat kleiner zijn. Ideaal voor in de luiertas 😉 ?
  • De zelfontspanner is nu ook al favoriet. Je moet hier wel even handig in worden want je moet op het juiste moment ‘klaarzitten’ maar je hebt wel twee handen vrij, ideaal! Zo’n zelfontspanner is het makkelijkst te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een iPhone 6 Plus hoesje met ingebouwde standaard zodat je een stabiele positie kunt creëren. Ik wissel sowieso vaak met hoesjes en andere telefoon accessoires!
  • Burst mode is een app die heel veel foto’s achter elkaar maakt in een paar seconde. Super handig want het lijkt me best lastig om het juiste shot te vinden met een baby. Ik zie me al helemaal zitten, we zullen zien!

Misschien wel de belangrijkste tip die ik van iedereen krijg is om in elk geval heel bewust te gaan genieten van de komende tijd! Ik hoor ook vaak dat er niet alleen een baby wordt geboren maar ook een nieuwe mama (en papa natuurlijk) en daar zit denk ik een grote kern van waarheid in.

 

Wij worden natuurijk voor de allereerste keer papa en mama en alles is dus nieuw voor ons, ook het maken van foto’s met een baby. Heb jij nog leuke tips hoe we het beste foto’s kunnen maken?

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.