Home » Top 5 goede voornemens

Top 5 goede voornemens

samengoed

Bijna iedereen heeft goede voornemens, zowel mannen als vrouwen. En de verdeling tussen mannen en vrouwen is ook ongeveer gelijk. Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens omdat ik vind dat je de hele tijd aan jezelf moet blijven werken en niet alleen wanneer er een nieuw jaar begint. Ik heb namelijk een hekel aan mooie praatjes zonder doorzettingsvermogen. Neem in elk geval eens de tijd om goede voornemens op te stellen. Ik zie namelijk heel vaak dat mensen roepen: “Ik wil afvallen”. Na drie weken hebben ze het bijltje er alweer bij neergegooid. Wat ik dan denk? Je wilde het niet graag genoeg! Één van mijn favoriete quotes is dan ook: “If you really want something you will find a way, if not you will find an excuse”. De top vijf verschilt niet echt van andere jaren:

 1. Afvallen.
 2. Meer bewegen.
 3. Je minder druk maken.
 4. Stoppen met roken.
 5. Beter omgaan met geld.

Het leek ons leuk om ook onze voornemens met jullie te delen. We hebben nog veel meer doelen en veel specifiekere doelen maar dit zijn de grote lijnen.

Wat zijn Nicky’s goede voornemens?

 1. Balans en ritme vinden qua sporten (thuis, sportschool, bootcamp).
 2. Een ochtendmens worden, dat zou echt heel fijn zijn!
 3. Op tijd naar bed. Dat moet wel als punt twee een kans van slagen wil hebben.
 4. Meer buiten zijn.
 5. Maaltijden voorbereiden zodat ik minder vaak maaltijden oversla. (Yes, ook ik ben er soms schuldig aan…).

Wat zijn Vanja’s goede voornemens?

 1. Aan mezelf blijven werken op sportief gebied.
 2. Beter plannen.
 3. Persoonlijke ontwikkeling: presentaties geven, boeken lezen, uit de comfortzone stappen.
 4. Betere balans in mijn dagelijkse ritme.
 5. Minder tv kijken.

 

Wat zijn jullie goede voornemens?

 

Liefs Nicky & Vanja

 

 

Deel:

4 Reacties

 1. 8 januari 2016 / 22:36

  Mooie doelen zeg! Een ochtendmens zou ik zelf ook wel willen worden, kan zo jaloers zijn op mensen die voor 12 uur al super veel werk hebben verzet!

  • 9 januari 2016 / 10:44

   Haha ik ook! Een tijdje ging het echt heel goed, maar het kostte me wel best veel moeite. Het zat nog niet vast in mijn systeem. Komt goed, stat voor stap 🙂

 2. 8 januari 2016 / 23:45

  Ik ben echt een nachtpersoon, maar probeer ook meer een ochtendpersoon te worden. Te sporten en af te vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.