Home » Top 7 meest gelezen artikelen van 2015

Top 7 meest gelezen artikelen van 2015

Werken

Ik volg inmiddels al een jaar verschillende blogs en wat ik aan het eind van vorig jaar zo leuk vond waren de samenvattingen van meest gelezen blogposts dus ik dacht: dat ga ik ook doen! Hier komen de meest gelezen artikelen van 2015.

  1. Kwark: mager, halfvol of vol? Dit was een van de eerste diepte artikelen over voeding die ik schreef omdat ik veel vragen kreeg over kwark. Dat meer mensen daar een antwoord op wilde was wel duidelijk want dit artikel is het meest gelezen. Ook via Google wordt dit artikel dagelijks gevonden.
  2. Yoghurt: mager, halfvol of vol? Hetzelfde deed ik voor yoghurt. In het nieuwe jaar wil ik meer productvergelijkingen gaan doen. Heel veel nieuwe plannen in elk geval, can’t wait!
  3. Herbalife Level 10 Challenge | Hallo (bijna) sixpack! Ik heb zelf heel veel gehad aan de Level 10 Challenge, leuk om te zien dat jullie het ook leuk vonden om te lezen. Komend jaar wil ik nog meer dingen delen over mijn persoonlijke doelen qua sport en voeding.
  4. 1 jaar getrouwd + trouwfilm! Onze trouwfilm kijk ik zelf vaker terug en toen dacht ik: waarom zou ik hem niet op mijn blog zetten? Tof dat jullie het ook leuk vonden om te zien. Dit was echt de mooiste dag van ons leven!
  5. 4 simpele tips tegen honger. Artikelen over voeding doen het meestal wel goed dus dat verbaast me niet dat dit artikel goed gelezen wordt.
  6. 5 dingen die je niet wist over afvallen. Artikelen over afvallen natuurlijk al helemaal.
  7. Kant- en klaarmaaltijden, zijn ze echt zo slecht voor je? Ik schreef een overzichtsartikel over verschillende kant- en klaarmaaltijden. Waar moet je op letten, hoe kun je zien welke goede keuzes zijn en welke niet?


Welk artikel vonden jullie het leukst om te lezen? En waar zou je graag een artikel over lezen?

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.