Home » Unboxing blije doos Prenatal

Unboxing blije doos Prenatal

unboxing blije doos

Ik haalde de blije doos op bij Prenatal en ik deed een unboxing. Er zitten super leuke en handige spullen in die ik je laat zien in deze video. Kijk je mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Om 10:00 uur komt de nieuwe weekvlog online op mijn Youtube kanaal, komende zaterdag komt deze online op mijn blog. Op Youtube kun je hem dus voortaan eerder bekijken. Na veel aanvragen van jullie geef ik sinds deze week een zwangerschapsupdate in de vlog en zijn de vlogs meer gericht op de zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken). Zo hebben we deze week de meubels van de babykamer ‘gepimpt’ en we hebben inmiddels ook het behang gekocht!

Wil je de updates meteen (dus niet pas zaterdag via mijn blog) ontvangen, abonneer je dan even gratis op mijn Youtube kanaal.

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.