Home » Vakantieplanning & upload schema

Vakantieplanning & upload schema

Vakantie

Komend weekend gaan we op vakantie, oh wat hebben we er zin in! Het uploaden zal in deze weken net iets anders zijn dan normaal vandaar even een artikel met wat uitleg zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn.

Normaalgesproken komt er elke woensdag een weekvlog online (een uitzondering daargelaten). Afgelopen week is er voor het eerst een dagvlog online gekomen van onze trouwdag. Een paar weken geleden maakte ik een planning voor de vakantietijd en toen kwam ik op het idee om tijdens de vakantie elke dag een dagvlog op te nemen. Deze zullen ongeveer twee weken later online komen omdat ik niet wil werken tijdens de vakantie, wel vloggen uiteraard.

Hetzelfde idee heb ik voor de verhuizing die eraan staat te komen. We hebben twee weken de tijd om alles over te verhuizen en ons nieuwe huisje klaar te maken en het leek me leuk om hier ook een serie dagvlogs van te maken.

Het uploadschema ziet er dan als volgt uit:

  • Vanaf maandag 18 september komt er elke dag een vakantievlog online (15 vlogs in totaal)
  • Vanaf maandag 9 oktober komt er elke dag een verhuisvlog online (15 vlogs in totaal)

Ik ben heel benieuwd wat ik van het dagvloggen vind en natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie van de dagvlogs vinden.

Omdat we komend weekend op vakantie gaan en ik dan begin met het opnemen van de dagvlogs komt er komende woensdag natuurlijk geen weekvlog online. Ik heb dan wel een extra video klaarstaan die online komt. Woensdag 13 september komt er geen vlog online in verband met vakantie. Vanaf de maandag daarop beginnen de vakantievlogs en komt er dus elke dag een vlog online.

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.