Home » Vandaag word ik geopereerd

Vandaag word ik geopereerd

DSC_0031Goodmorning, vandaag is het dan zover, vandaag gaan mijn amandelen eruit. Als ik dit typ heb ik net mijn 2 beschuiten met jam en een glas water op en duik ik nog even terug het bed in… Nuchterbeleid…

Ben ik zenuwachtig? Een beetje, ik kon elke keer zeggen: “Ik word na de Kerst geholpen”, maar ineens ging Kerst belachelijk snel. Laten we zeggen gezonde spanning, ik krijg meteen flashbacks naar mijn topsportperiode, het gevoel als het matchday was.

Ach, en eigenlijk is het dat ook. Ik ga ervan uit dat ik achteraf heel blij ben dat ik dit heb laten doen als in: please go away keelontstekingen 😉 Ik vind je niet lief.

Ik moet me om half 11 melden in het ziekenhuis en dan word ik vanmiddag geopereerd, wish me luck?

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.