Home » Vandaag zijn we 3 jaar getrouwd ♡

Vandaag zijn we 3 jaar getrouwd ♡

3 jaar getrouwd

Weer zo’n bijzondere dag, we zijn vandaag namelijk drie jaar getrouwd. Ongelofelijk dat die mooie dag alweer drie jaar geleden is. 

Inmiddels ook nog een dochter rijker en binnenkort wonen we in ons nieuwe huis. Het geluk kan niet op.

Vandaag ga ik voor het eerst een dagvlog opnemen. Dit is natuurlijk een hele leuke dag en het leek me leuk om eens te kijken hoe het me bevalt om af en toe een dagvlog te maken. Lijkt het jullie leuk om wat vaker dagvlogs te zien? Ik neem mijn vlogcamera dus overal mee naartoe vandaag en deze video komt dit weekend online op mijn Youtube kanaal.

We gaan vandaag gezellig met Lot zwemmen en vanavond gaan we uiteten bij het restaurant waar we ons trouwfeest hebben gehouden.

 

Liefs,
Nicky

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.