Home » Veranderingen & planning blog

Veranderingen & planning blog

Blog

Het wordt weer eens tijd voor een update! Ik hou van plannen en ik wil toch weer wat meer structuur aanbrengen op mijn blog. Nu Lot er is verandert mijn blog steeds meer in een mamablog, zeker nu we nog volop in de babybubbel zitten 😉 maar no worries.. Ik ga straks ook weer sporten en dus meer lifestyle artikelen schrijven en ook de voedingsartikelen komen er weer aan.

Ik wil in deze artikelen voornamelijk mijn eigen ervaring delen omdat ik dat het leukste vind om te doen en ik jullie hier het meeste mee kan inspireren (hoop ik). Ik wil dus niet perse informatieve artikelen schrijven, al zullen deze er af en toe zeker tussen zitten.

Wat gaat er veranderen?

Niet zo heel veel alleen komt er weer wat meer balans tussen de verschillende categorieën. De laatste tijd waren het voornamelijk artikelen en vlogs over de zwangerschap en baby. Misschien niet zo leuk als je me bent gaan volgen om de artikelen over voeding en lifestyle maar mijn blog is op de eerste plaats een persoonlijke blog en de laatste maanden draaiden gewoon veel om het zwanger zijn en sinds een paar weken natuurlijk het mama zijn.

De Weekly favorites rubriek gaat stoppen

Er is al een hele tijd geen Weekly favorites online gekomen maar ik twijfelde nog of ik het niet gewoon weer moest oppakken. Ik heb uiteindelijk toch besloten om met deze rubriek te stoppen omdat ik nu ook al een hele tijd elke week een weekvlog upload. Ik vergeet hierdoor ook vaak foto’s te maken omdat ik me meer focus op het vloggen waardoor ik elke week ook maar 4-5 foto’s heb… Niet handig!

Misschien is het wel leuk om 1x per maand random wat foto’s te delen van die maand? Foto’s deel ik trouwens ook heel veel via Instagram dus als je niet zo van de vlogs bent en je wilt wel foto’s uit ons daily life zien dan kun je me even op Instagram volgen want daar ben ik dagelijks te vinden.

De nieuwe weekvlog komt elke woensdag online

De weekvlog komt al elke week op woensdag online op mijn Youtube kanaal.  Op mijn blog kwam de weekvlog vaak pas op zaterdag online maar deze zal vanaf nu ook gewoon elke woensdag meteen online komen op mijn blog. Mijn Youtube kanaal en blog lopen zometeen dus weer gelijk.

 

Nieuw uploadschema Balanceyourhealth.nl

En daar is hij dan, het nieuwe wekelijkse content schema:

upload schema

Het streven is om elk artikel om 6:00 uur ’s ochtends online te hebben staan. Het kan zijn dat er op andere dagen eventueel een extra artikel of een extra video online komt. Ik wil mezelf alleen nog niet de druk opleggen van het dagelijks bloggen dus zie een extra artikel nog maar even als mooi meegenomen. Ik wil eerst de structuur van drie keer per week bloggen weer onder de knie krijgen en dan zien we daarna verder.

Ik loop nog twee weken achter met de weekvlogs dus de komende tijd zal er soms een extra weekvlog online komen zodat ik de inhaalslag kan maken.

 

Zo, nu heb je weer wat meer duidelijkheid en weet je een beetje wat je kunt verwachten. Het schema gaat komende maandag van start.

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.