Home » Vergoeding & tarieven

Dieetadvisering wordt dit jaar voor 3 uur vanuit de basisverzekering vergoed. Dit zijn ongeveer 4 consulten. Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract en declareer dus ook rechtstreeks bij de zorgverzekeraar, je krijgt van mij dus geen factuur. Deze 3 uur vallen onder je eigen risico. Als je het eigen risico nog niet verbruikt hebt zul je dus achteraf de nota van je zorgverzekering ontvangen tot een max van 180 euro (= 3 uur dieetadvisering). Heb je het eigen risico wel al op? Dan is de 3 uur vergoeding uit de basisverzekering voor jou echt helemaal gratis en zul je ook van je zorgverzekeraar geen nota ontvangen!

Afspraak afzeggen?

Zeg de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af als deze om één of andere reden niet door kan gaan. Als je de afspraak niet op tijd afzegt of verzet dan moet ik helaas de gereserveerde consulttijd in rekening brengen. Dit krijg je niet vergoed vanuit je zorgverzekeraar dus daar zul van mij de factuur van ontvangen. De agenda staat vaak helemaal vol en als de afspraak op tijd wordt afgezegd kan ik nog iemand anders inplannen en helpen in de gereserveerde tijd.

 

Wil je graag een afspraak maken? Stuur een mailtje naar info@balanceyourhealth.nl of stuur me een berichtje via Social Media en ik neem contact met je op.

 

Ga verder naar:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.