Home » Verhuisvlog #9 en #10: Originele tegelvloer opknappen uit 1906

Verhuisvlog #9 en #10: Originele tegelvloer opknappen uit 1906

Verhuisvlog

Hey tof dat je kijkt! Er komen in totaal 18 verhuisvlogs online. In deze vlog zijn twee verhuisvlogs samengevoegd. Dit heb ik gedaan omdat ik helemaal ben vergeten te vloggen dat weekend. Het was nogal hectisch. Omdat een vlog van twee minuten me niet zo’n goed idee leek heb ik besloten om nr. 9 en 10 samen in één vlog te verwerken. We knappen de originele tegelvloer uit 1906 op, we beginnen met het verven van onze slaapkamer en ik ga voor het eerst met Lot in bad. Kijk je mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: https://www.bensound.com

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.