Home » Vlog #100: Voor het eerst met z’n vieren op stap

Vlog #100: Voor het eerst met z’n vieren op stap

Mees 2 weken oud

De kraamweek zit erop! Gelukkig heeft Vanja nog twee weken vakantie en gaan we er voor het eerst met z’n vieren op uit. Ik herstel langzaam van de zwangerschapsischias, al moet ik de balans nog wel vinden. Als Lot op de opvang is gaan Vanja en ik (& Mees) lunchen en we vergeten de kinderwagen thuis op de stoep, oeps! Ook gaan we nog naar de kinderboerderij waar we lekker pannenkoeken eten.
Het is een vrij korte vlog geworden, ik zat toen nog niet helemaal in vlogmodus haha maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien. Morgen komt er weer een nieuwe vlog online.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.