Home » Vlog #103: Mijn buik na de zwangerschap

Vlog #103: Mijn buik na de zwangerschap

Mijn buik na de zwangerschap

Jeej het is herfst dus we maken een herfstwandeling met de familie op Dubbroek. Ik denk dat Mees wat last heeft van reflux en krampjes, heel zielig. Ik laat jullie weer een mini shoplog zien van Chiquelle en ik laat jullie ook zien hoe mijn buik er nu uit ziet na de zwangerschap. Mees slaapt het liefst op zijn buik. Zodra ik hem op de rug legt is hij binnen 5 minuten wakker. Dilemma, want buikslapen geeft een hoger risico op wiegendood. Maarja, genoeg slaap is natuurlijk ook heel belangrijk om goed te kunnen groeien.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.