Home » Vlog #104: Ik ga weer vloggen en komt er nog een derde?

Vlog #104: Ik ga weer vloggen en komt er nog een derde?

Haihai daar ben ik weer! Met deels oud vlogmateriaal maar ik had de vlog toen al bijna af en ik vond het zonde om weg te gooien. Vanaf nu komen er weer vaker vlogs online. Ik pin me nog even niet vast op een dag en tijd, daar ben ik over aan het brainstormen wat voor mezelf het meest praktisch is dus komt eraan!


In deze vlog is het nog geen sinterklaas en kerst geweest, is Lot ziek. Vertel ik jullie meer over het Wobbelboard. Ik ga op nacontrole bij de verloskundige en denk na over een spiraaltje en we gaan babyzwemmen. Ik geef ook antwoord op de veelgestelde vraag of er nog een derde komt.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.