Home » Vlog #105: Qualitytime als stel

Vlog #105: Qualitytime als stel

Mees

De eerste vlog in het nieuwe format! Vanja en ik genieten van een dag sauna bij SpaWellness Lomm en Lot en Mees hebben de tijd van hun leven bij opa, oma en tante Lynn. Ik koop wat nieuwe spulletjes bij de Hema die ik jullie laat zien en Lot groeit uit de rompers dus het is tijd voor hemdjes en broekjes. Omdat ik nog borstvoeding geef moet ik natuurlijk kolven als we een hele dag zonder Mees op pad gaan dus ik leg jullie ook even uit hoe ik dat aanpak. Ohja en ik geniet van mijn eerste wijntje weer sinds meega lange tijd!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.